... joka muuttuu vähemmän suloiseksi, kun blogiemäntä sekoilee ja hukkaa puolet valmista tekstistä mennessään sorkkimaan muita selaimia... ohhoijaa... Menin sitten ja ilmoittauduin vapaaehtoiseksi emännöimään seuraavan virkkausringin tempauksen eli HuPon. HuPo on siis huiveja ja ponchoja, niitä nyt sitten pistetään virkaten - kannattaa pitää lähestyvä joulukin mielessä! Tempauksen ohessa on pieni hyväntekeväisyystempauskin, joten messiin vain, koukut ja langat esiin ja HuPoilemaan!

834599.jpg

Ja sitten pikapikaa vielä valmistuneesta työstä niitä kuvia:

834602.jpg

Tässä kummitytölle virkattu huivi ns. pingottumassa takaterassillamme. Hapsut tein tuollaisina isoina ketjusilmukkanirkkoina, eivät sitten sotkeudu eivätkä purkaudu kovassakaan menossa. Tykkäsin tästä itsekin kovasti, täytynee virkata tuollainen omaankin varastoon - tai siis suunnitelmissa jo on virkata uusien hopeakenkien kaveriksi harmaasta puuvillasta tuollainen, mutta tuli tähän väliin projektiksi tehdä äidille huivi ketjusilmukoilla.

834604.jpg

Kuvat ovat ihan hämäriä, kun niitä torstai-iltana kuvailin, mutta eiköhän noista selvinne huivin idea. Äidinkin huivi alkaa olla jo lopputekijöissään, se syntyi näistä langoista:

676290.jpg

Kyllä on kuulkaa herkullinen värimaailma, ei tosin hiukkaakaan minun omani, mutta ihan nappiin äidilleni. Sain tuohon äidin huiviin menemään pientä 4 g nöttöstä lukuunottamatta kaikki nuo langat - hetken jo ehdin epäillä, ettei lanka riitäkään, kun taiteilin huiviin aikamoisen lankasyöpön reunuksen omasta päästäni - pelkkään reunukseen upposi melkein kaksi kerää lankaa...

Ai niin, piti vielä kertoa, että olen tuon leipomisen kanssa mennyt ihan sekaisin, eilen syntyi taas marjapiirakkaa, josta otin kuvankin, mutta unohdin ladata sen tänne... =) Lisää piirakkaa on tarkoitus tehdä vielä tänään, ja aionpa tehdä myös sienipiirakkaa, sillä jos Luoja suo, huomenna saan vieraakseni blogiystävän... *hyräilee*