Rasitin uuden kamerani äärirajoille - napsin kuvia siis vähän kaikesta esiin osuneesta:

1657971.jpg
Blogiarvontavoittoa Marilta - kiitos!

1657968.jpg
Malliksi vähän KIP-päivän saalista... kaikkea ei kehtaa edes näytille laittaa... Wetterhofin veeeenyväää tarjouslankaa sekä yksi vyyhti Mokkasukkaa, väri Aladdin. Harmillista, kun ei ollut kahta vyyhtiä.

1657976.jpg
Näitä pannunalusiahan värkkäilin viime viikolla.

1657966.jpg
KIPpailupäivän iltana piti virkata kuopukselle hattu - Belliveau Coven mallilla ja Villa Mokasta hankitusta Soonista.

1658008.jpg
Tuota tummanpunaista värikynää tikutin KIPpaillessa, oikealla näkyvä pinkki on juuri nyt kesken. Puolivälissä siis ollaan.

1658003.jpg
1658006.jpg
Maanantai-iltana virkkasin tämän lörpäkkeen omaan käyttööni... Niin, Marple, se ensimmäinen lörpäkehattu on senverta ruma, etten sitä kuvaa. Kuvittele beigen tilalle khakivihreää ja aavistuksen erilainen malli, niin siinä se. Tämä on nätimpi... = )

1657967.jpg
Ja tämän hommelin aloitin eilen Lastenlinnassa. Ingan Haekelbeutel eli ravelrysta löytynyt virkattu kassimalli, jollainen on jo melkein kaikilla. Paitsi niillä, joilla on ET-kassi, jol,laista minulla ei ole. Aika hyvin, Lastenlinnassa sain aikaan 11 neliötä 16 tarvittavasta. Kassi taitaa olla käytössä jo ensi viikolla.

Lastenlinnan reissu sujui siis sutjakkaasti, istuin ja katsoin lastenleffoja kuopuksen seuraksi ja neuloin ja virkkasin. Värikynää kertyi puolisen metriä ja kassineliöitä tosiaan 11 kpl. Ja kyllä, nukuinkin välillä.

Jussin viettoon olisi tarkoitus lähteä huomenna, ja omalta osaltani kaikki on vielä pakkaamatta. Mukaan tulostin yhden huiviohjeen, lanka vain pitäisi päättää. Muuten virkkaan laukkuneliöitä, tikutan värikyniä ja kenties vielä jotain muuta. Secretwoolin Katjan kanssa taidan myös tehdä kauppoja... kassotaan!

Omasta ja edustamani perheen puolesta: suloista suven juhlaa kaikille! Loma alkoi ja huomenna tie vie!