... sillä täällä ollaan tyytyväisiä!

Eilen sain viimeinkin haettua postista Muori Menninkäiseltä ostetut langat: yhdeksän kerää kolmea eri väriä Noro Kureyonia sekä kolme kerää vaaleanharmaata Regia Silkiä. Nämä olivat itse hankittu joululahja... =) Silkistä taitaa tulla minulle ihanoma hupuke, mutta Norot saavat odotella hinkulankalaatikossa hetkeä, jolloin Se Oikea Malli pätkähtää päähäni. Yum!

Aloitin aamuni kampaajan tuolissa. Liekö syynä ollut yletön väsymys vai naikkostenlehdestä luettu tarina Anu Harkista (tiesittekös muuten, että hän on kirjailija Matti Yrjänä Joensuun tytär? Minä en tiennyt!) ja hänen elämästään eron jälkeen, mutta jotain muutosta oli saatava. Ja nyt sitä sitten on: mamma meni ja paukautti hiukset ihan murrosikäiseen malliin, toispuoleista ja irokeesia ja punaista väriä ja hopsheijakkaa... =) Vielä kun kaulassa on oma virkattu huivi sillai nuorisotyyliin solmittuna, niin vähänkin aamu-unisemman mielestä voisin olla enintään kolmekymppinen... *hah!*

Tiskirätti-invaasio on hyvässä vauhdissa: eilen illalla tuli valmiiksi pyöreä Pinwheel-tyylinen rätti (kokonaista 20 g kulutusta, Blend Frottéeta), ja puikoille pompsahti heti perään kirpputorilta löydetystä puuvillasekoitteesta seuraava kokeiltava neulemalli: Chinese Waves -tiskirätti. Tuo lanka on kuitenkin sellaista syheröä, ettei neulemallista saa siinä mitään tolkkua. Kunhan tuo ensimmäinen kokeilu valmistuu, otan sileämmän langan ja neulaisen mallin uudestaan. Sugar'n'Creamia tai vanhaa Novitan Maxia... jes!

Olen ahkerasti vieraillut postissa: eilen hain oman pakettini ja vein viimeinkin postiin reissuhuivit, jotka ovat reippaasti yli viikon kulkeneet mukana auton takakontissa. Tänä aamuna säntäsin suoraan kampaajalta postiin viemään kaksi kuorta: toisessa on Piksterin kaipaamaa merinosilkkiä, toisessa perheystävälle menossa olevat kämmekkäät. Päivän hyvät työt on nyt tehty, joten aika tehdä palkkatöitä... !