Haluaisin kovasti näyttää teille, miten komea Comfort Shawlistani tulikaan... mutta kuvat ovat ja pysyvät toistaiseksi kamerassa. Tai olisi kiva esitellä uusin myssykkäni, kopiokattiversio Boutique Knitsin kansikuvamyssykästä, mutta sitä ei ole edes kuvattu. Puhumattakaan nyt sitten siitä pipasta, jonka neuloin valmiiksi jo jokin päivä tässä ja jonka mieluummin hautaisin takapihalle nimettömään hautaan, niin susiruma se on... (mutta esikoisen lätkäjoukkueen väreissä).

Sen sijaan aion jatkaa epämääräisellä pakinalinjalla, sillä sain taas ajatuksen! (Jo toinen tällä viikolla. Pitäisiköhän käydä tutkituttamassa... jotain?)

***

Kaikkihan muistavat Elimäen tarkoituksen. Sen nerokkaan opuksen, jossa paikannimille väännettiin jokin sisällöllinen merkitys. Suosikkejani oli "Espoo (s.): liikennevälineessä oleva taulu, jossa esitetään viisitoista ikävänsävyistä kieltoa ja toivotetaan viihtyisää matkaa."

No. Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt sitä, että vuodatuksen ja blogspotin kommentointien sanavarmistukset ovat niin erilaisia. Siinä missä vuodatuksen varmistukset ovat epämääräistä kirjainhuttua tyyliin "wfghyki", ovat blogspotin sanavarmistukset useimmiten ihan kuin oikeita sanoja, ja toisinaan niin osuvia, että saatan pyrskähtää nauruun sitä lukiessani.

Joten siitä se sitten lähti - mopo käsistä ja ajatus päästä... Nämä sanat on kerätty parin tunnin aikana blogspotin blogien kommenttivarmennuksista:

"spingede (eng.), substantiivi: tuoreen kehräysinnostuksen ja tottumattomuuden aiheuttama rasitusvamma kehrääjän värttinäluuta ympäröivissä lihaksissa"

"bandrot (eng.), substantiivi: kohtuullisen kuuluisaa rokkibändiä vaivaava, äkillisen menestymisen aiheuttama kusipäisyys, joka ilmenee monin eri tavoin."

"wedize (eng.),verbi: pätkähtää äkkipäätä tuosta noin vain naimisiin, asiaa sen kummemmin miettimättä ja harkitsematta"

"flatine (eng.), substantiivi: mammografialaitteen se osa, jonka väliin rinta litistetään"

"lancy (eng.), adjektiivi: turhan suurilla puikoilla neulottu, liiankin löyhä pitsineule"

***

Jep. Esikoisen lätkämatsia odotellessa mikä tahansa ajankulu kelpaa...Jalka suussa