Toivoa täynnä tai sitten ei. Kerron vaikkapa huomenna tai myöhemmin, oliko.

Eilen oli neuletapaaminen, Lohjalla. Meitä oli kolme: minä, Annariu ja Valokki. Valokilla oli tuomisia... Nauru Osallistuin yhteisostoon Get Knittediltä ja nyt sitten sain tilaamani: summanmutikassa valitut Noro Kureyon-kerät (kahta väriä kolme kerää kumpaakin), pienen vieterin näköisiä puikkopidikkeitä (isoja ja pieniä), Chibin neuloineen ja tupsumaakareita. Hyvin kohtuullista, hyvin värikylläistä, hyvin terapeuttista ja silti on huono omatunto. Istuimme sitten kolmestaan ja höpisimme omiamme, Annariun sukkaneulos ei oikein edistynyt ja Valokin riittävän kauan levännyt huivineulekin tuotti ongelmia... Minä kyllä neuloin aivotonta ja ohjeetonta huiviani reippaasti ja pääsin puolivälin paikkeille. Lankoina tällä kertaa Samosta ja vastaavaa muunmaalaista lankaa - uskokaa tai älkää, olin jo ihan unohtanut, että minulla on laatikollinen noitakin lankoja.

Ennen neuletapaamista käväisin tervehtimässä ystävääni kierrätyskeskuksessa ja tutkimassa, josko olisi ollut joutavia hyllykköjä parakin täytteeksi. Eipä ollut, mutta pikkurahalla löytyi sitten kaikenlaista muuta: pari puseroa ja kirjaa Kuopukselle, pino virkattuja pikkuliinoja tuunauskäyttöön, yksi villatakki, jota ajattelin yrittää huovuttaa pesukoneessa ja josta aion ryöstää ainakin kauniit metallinapit muuhun käyttöön ja paras kaikista: semmoinen tamburiini-helistin (mikälie), joka pääsi heti funclub-kassiin odottamaan syksyä ja uutta lätkäkannatuskautta Silmänisku. Hyvä reissu, täytyykin käväistä siellä aina tilaisuuden tullen.

***

Uutisköyhää elämääni piristi tänään sinänsä vanha, mutta toisaalta poikkeuksellinen uutinen: Matti Nykänen vaihtaa Mervin nuorempaan. Itse asiassa mitään uutista ei ole siinä, että vanhempi mies vaihtaa nuorempaan. Ainoa henkilökohtainen ihmetyksen aiheeni on se, että millä lihaksilla Matti näitä nuorempia naisia oikein jahtaa? Toisaalta, nuorilla naisilla ei tunnetusti ole kovin hyvin kehittynyt arvostelukyky - asia, johon iän lisääntyminen ja opettavainen Siperia (siis Matti) varmasti tuovat muutoksen...Kieli ulkona