Tauti on sen verran tuima, ettei töihin ollut tänään eikä ole huomennakaan asiaa. Aivastuttaa ja yskittää, kurkkua karvastelee, nokka vuotaa ja hikoiluttaa, jäseniä särkee ja sanonko vielä mitä... Huuto

Muuta en ole voinut tänään tehdä kuin maata sohvalla Kuopuksen kanssa - joka jäi myös täksi päiväksi vielä kotiin potemaan. Ja neuloa. Jees, uusi huivi valmistui ja on parhaillaan pingottumassa! Tässä on jotain tavattoman juhlallista - kyseessä on kuitenkin ihan ensimmäinen ihka itse hahmoteltu ja melkein jopa suunniteltukin NEULEhuivi. Ja se on ihan huivin näköinenkin! Siis en oikeasti laske huivisuunnitteluksi sitä, että neulon ainaoikeaa vähän kolmion malliin päästä päähän. Mutta tähän huiviin laskeskelin silmukoita ja puntaroin langan riittävyyttä, valikoin neulemalleja vaihtaen mielipidettä jatkuvasti neulomisen edetessä ja päätyen kuitenkin alkuperäiseen suunnitelmaan...

Siitä tuli kuin tulikin joltisenkin Fär-saarelaista huivia muistuttava, juuri sopivan kokoinen ja juuri sopivasti (minun makuuni) pitsinen, ja kunhan tuosta kuivuu, myös ihanasti kevyt ja pehmeä huivi. Lankaa olisi saanut olla yksi kerä enemmän, mutta muuten olen vallan tyytyväinen. Näitä lisää. Kuvia huomenna, jos sää on yhteistyöhaluinen.

***

Jottei totuus ihan unohtuisi eli se, että on menossa Fufoilukausi, päätin tehdä keskeneräistenkin eteen jotain: purin onnettoman hihatintekeleen, jota olen aloittanut joskus viime syksynä silmäklinikan jonosta Menitaan karattuani. Lanka on taas takaisin kerällä ja odottamassa, että jokin uusi idea valkenee. Samaan vauhtiin otin sitten ja purin yhden kaulaliinan, jota olen kenties kerran käyttänyt. Niille langoille löytyy varmasti parempaakin käyttöä.

Pitäisi pakottaa itsensä muidenkin keskeneräisten kimpuun, mutta mieli tekisi ihan tavattomasti aloittaa jotain uutta. .. ääh, mielenlujuutta, mistä sitä saisi ostaa????