jonnekin hukatun käsityöintoni? Se lähti ilmeisesti kaverien luokse kyläilemään joskus viime viikolla, eikä ole takaisin kuulunut. Olisikohan sittenkin pitänyt ostaa sille se oma kännykkä???

Hukassa mikä hukassa. Tosin olen myös yrittänyt itselleni takoa päähän, että välillä on ihan hyvä keskittyä huushollin kunnossapitoonkin, ja lasten kanssa tekemiseen... Toisaalta olen myös ollut ihan loppu koko viikon, ja tietous siitä, että tulevat viikot muuttuvat aina vain kiireemmiksi, ahistaa jo etukäteen.

Tässä alkavat ne muutamat dead-line -neulomiset ja virkkuut jo vähän käydä päälle nurkan takaa, vaikka kuinka yritän niitä hätistellä kauemmas... Haastevaihto Kipakan kanssa on saanut minut jopa yrittämään jonkinlaisten mallitilkkujen (!) tekoa, ja vaikka yksi virkkuumalli ei saanutkaan armoa silmissäni huivintekeleen mallina, siitä tuli kuitenkin kelpoisa pikkuverho keittiömme ikkunaan, kun päätin olla purkamatta ja jatkoin vain. Kuvatkin sain jo aamusella otettua, mutta lataamiseen ei enää ollut aikaa.

Edit ja muoks: tässä kuva:

 

Muuten on työn alla työkaverille musta villahuivi (jee, musta onkin niin kivaa neulottavaa iltaisin silmät väsyneinä hämärässä...), ja kunhan sen saan käsistäni pois, pitäisi taas uutta huivia pukata puikoille ja koukulle; yksi huivi on luvattu kuorokaverille, toinen kummitytölle, kolmas hänen äidilleen. Ja blogiarvonnan voittajillekin pitäisi palkinnot pistää menemään. Onneksi on taas melkein viikonloppu.

Eilen innostuin syystä tai toisesta leipomaan karjalanpiirakoita - no, käsityötä mitä suurimmassa määrin sekin. Tulipahan taas kerran todistettua, että minä en sitten osaa keittää riisipuuroa (ihan liian tiukkaa ja suolatonta...), ja että spelttijauhoja ei kannata käyttää vehnäjauhojen sijasta... No, pääasia oli, että sain pakastimeen pinon kuoria valmiiksi. Ainoa ongelma on se, että uutta pakastinta ei ole vielä saatu hankittua, joten tilanahtaus ainoassa arkussa alkaa olla melkomoinen. Pensaissa kypsyvät marjatkin on pakko syödä suoraan, kun ei pakastimeen enää mahdu...

Parakkiin tarvitsisin lisää hyllytilaa. Täytyy ryhtyä katselemaan talosta sinne hyllyjä sillä silmällä, väkisinkin. Ehkä tänä viikonloppuna taas kaatopaikkakuormaa kertyy, ainakin toivon niin. Tai turha on toivoa, ainoastaan toimeksi pistämällä homma hoituu!