Taas sai yksi sivupohja kyytiä... viuh vaan! Ei pohjassa mitään vikaa, meikäläisen kai pitäisi vähän säätää päätään, kun vaihtelunhalu saa minut vaihtamaan sivun ulkoasua kuin poikamiehen sukkiaan - eli ei siis ihan joka päivä... =) Nyt siis tällaista, katsotaan kuinka kauan jaksan katsella tätä. Asiaankuuluvan sopivasti pohja on Tuuliviirin tekemä, joten kiitos ja terveisia toiselta tuuliviiriltä...

Eilinen päivä meni lentiskisojen jälkeisessä "terveessä" väsymyksessä, oikein mitään ei jaksanut tehdä paitsi lojua sohvalla ja änkyröidä lapsille... Aviosiippa kävi ensin jossakin ja sitten vielä jossakin ja kotiutui viereeni sohvalle vasta BB:n lävähtäessä ruutuun. Siinä suupielestä sitten totesi, että jos vaikka sitten se Zetka pitäisi laittaa ostaen... Että traktorikauppaa nyt sitten. Montakohan kulkupeliä perheessä jo on? Naapurin mies ajelee vuokratulla sähköautolla ja esitteli iltapäivällä käydessään myös sähkömopon esitteitä. Hinta kuulema vain on liian kova, mutta henkilökohtaisesti en kyllä pitänyt kovana  n. 2500 euron hintaa - jos kerran kulutus on minimaalinen. Ehkä siinä vaiheessa, kun Esikoinen saa mopolla ryhtyä huristamaan, ovat nuo sähkömopotkin jo tulleet jäädäkseen.

Sohvalla lojumisen ehdottomasti paras puoli on siinä, että käsityöt edistyvät. Iltapäivänä ratoksi laitoin Schindlerin listan pyörimään ja siinä kyyneleiden pyyhkimisen sivussa sain kuin sainkin neulottua sekä vaihtohuivia että solmiota pitkät matkat. En enää muistanutkaan, miten pahasti kyynelkanavien päälle tuo elokuva käy, ostin sen DVD:nä pari kuukautta takaperin jostain tarjouksesta ja vasta nyt oli sopiva mielentila ja vire sen katsomiseen uudelleen.

Tänään on syytä käydä ostoksilla Esikoisen kanssa: talvi on viimeinkin saanut jalkansa oven väliin, ja Esikoinen on kasvanut aikaa sitten ulos viimetalvisesta takistaan. Lätkäjoukkuekaan ei aio yhtenäistä asustetta hankkia, joten ei muuta kuin paikallisiin automarketteihin ihmettelemään valikoimaa. Ajattelin yhdistää sujuvasti Kuopuksen temppukoulun ja ostoksilla käynnin, Esikoinen kun yleensä selviää vaatevalinnoistaan nopeasti. Saa nähdä kuinka loppujen lopuksi käy.