• Abydos-liivini on ensiesittelyssä tänään - näin pitkään on mennyt siis valmistumisesta, että sain sen ensimmäisen kerran ihan oikeasti päälleni. Vaikka langassa on mukana villaa ja ulkona helle, ei ole yhtään kuuma. Oikea syy siihen, miksi en ole tätä aiemmin käyttänyt, on se epäilemättä muillekin käsityöläisille tuttu syndrooma: kun ensin on saanut työn valmiiksi, tykännyt siitä mutta ei ihan heti käytä, niin viikon päästä ei enää miellytäkään. Näin siis kävi minulle, oli muka liian pitkä, ja tänä aamuna sitten vain laitoin sen päälle ja venyttelin vielä vähän lisää, niin vot, johan kelpasi - tätä mihinkään pureta! Olin ajatellut lyhentää liiviä, mutta saa olla näin, tää on aika kiva pitsimekkonen caprihousujen päällä... Taidan virkata jostain toisesta langasta sellaisen lyhyemmän!
  • Huomenna lähdetään Tallinnaan työporukan kanssa, luvassa onneksi hyvin vähän virallista ohjelmaa ja enemmän lankaturismia! Olen jo kahlannut muutaman blogin läpi ja tulostanut hyviä ohjeita siitä, miten päästään parhaille lanka-apajille. Toivottavasti kaupunkisuunnistustaidot huomenna ja ylihuomenna vielä pelaavat, ja tuliaisina mukaan tulee kaikkea kivaa... =)
  • Onnittelut Raijikselle uudesta työpaikasta!
  • Virkattu verkkokassini jäi strategisesti pahaan vaiheeseen eilen illalla, joten tänään on otettava pienoinen loppukiri, että saan tuon kassin mukaani reissuun. Onhan sitä nyt varauduttava varakassilla siltä varalta, että Tallinnan lankakaupoissa lähtee mopo käsistä, visa viilettää ja ostan niin, että tekee ihan kipeetä... Muuten, jos joku on vailla jotain tärkeätä, jota Tallinnasta voisi löytää, niin saa hihkaista kommenteissa, voisin vaikka tuodakin jotain tarpeellista muillekin...
  • eilisen käsihieronnan jälkeen käsivarret ovat mustelmilla ja kosketusarat, mutta sormia ja käsiä ei särkenyt viime yönä, enkä herännyt sormet puuduksissa, kuten viime aikoina lähes joka aamu... Kunhan nuo mustelmat tästä paranevat - seuraava hieronta on jo varattu ensi tiistaille!