ei tässä huushollissa tarkoita siis vapaapäivää, vaan yleensä se tarkoittaa sitä, että ollaan Kuopuksen kanssa Lastenlinnassa - kuten tänään. Neidille tehtiin uni-EEG-tutkimus, jonka pitäisi kuulua ihan niinkuin perusjuttuihin silloin, kun lapsella epäillään dysfasiaa tai jotain muuta ongelmaa. Kuopuksella on tämä jäänyt tekemättä, ja kun viime syksyn puolella tuli foniatrilta passitus takaisin Lastenlinnan hoteisiin, on nyt sitten tämäkin "puute" hoidettu. Neiti käyttäytyi kuin enkeli, antoi kiltisti tehdä kaikki valmistelut ja nukahti suurinpiirtein pyydettäessä. Osansa asiassa oli toki viime yön valvotuksella sekä nukahtamista edistävällä lääkkeellä. Selvisimme koko hommasta reilussa tunnissa - olin aivan äimänä!

Lauantainen opiskelupäivä pisti vauhtia neuleinspiksiin, ja neuloin eilen ja tänään Kuopukselle boleron. Tuosta vaan, hip hei! Sain viimeinkin käytettyä tuota koolaamaani nallea, joka olikin värjätty Kuopusta silmälläpitäen. Lankaa jäi vielä, sillä boleroon upposi tuota nallea ja luumulilaa Floricaa vain 222g. Mutta laihdutusta sekin lankakasaan!

Laihtumisesta puheenollen, äitini huomautti tänään ensimmäisen kerran, että laihtumiseni huomaa jo selvästi. Kylläpä lämmitti!