Ensinnäkin, kiitos kaikille osaa ottaneille... tai siis osallistuneille! Kaikki arvaajat olivat kovin kohteliaita ja arvailivat alakanttiin. Lähimmäksi osui siis arvauksellaan Villasatu, jonka arvaus oli 63 kiloa lankaa. Totuus on - kuten aina - kuitenkin taruakin ihmeellisempi:

Minulla on lankaa hyvinkin raavaan miehen verran eli 82 kg 014 g oli tuo kohtalokas lukema uuden vuoden aloituspäivänä.

Villasatu saa siis aimo annoksen Kool-aidia sekä yllätyksen voitokseen. Kun olen kiltti ihminen, päätin lahjoa myös jonkun osallistujan satunnaisgeneraattorisysteemillä, ja ylimääräinen palkinto, joka on yllättäen myös satsi Kool-aidia, matkaa kommentoijalle nro 12, joka on siis _mtn! Onnitteluni voittajille, otan yhteyttä hetimiten!

Ja nyt on sitten jo todettava, että vanhempieni kodissa etäsäilytyksessä olleet langat ovat palanneet kuin tuhlaajapojat konsanaan takaisin kotinurkkiin... ne ovat vielä punnitsematta ja luetteloimatta, mutta lankakasa siis kasvaa entisestään... Joten teen parhaani laihduttaakseni itseni ohella myös tuota lankakasaa, tavalla tai toisella. Lankalaihistani voi jatkossa seurata myös täällä blogissani.