Tästä tulee muuten lyhyt postaus, sillä Canaaleilta alkaa juuri Heroes-sarja, johon olen (yäk!) koukkuuntunut ikävästi... mutta siinä samalla tulee koukuteltua myös pipoa itselle.

Valmistuneita töitä on läjäpäin - tai siis kolme. Ensin valmistui puikoilta hyvinkin ripeässä tahdissa se himottu ruskea hame, joka on ollut muotoutumassa kylvyn jälkeen eilisestä. Juuri äsken nostin sen pois pesuhuoneesta tuoreempien pyykkien tieltä, ja huomenna varmaankin vetäisen sen ensi kertaa päälleni, ainakin kuvaamista varten.

Heti sen perään valmistui myös hameen kaveriksi tehty Ullan PomPom-huivi, tosin ilman noita tupsuja. Malli on minusta aivan verraton ihan ilman niitäkin, mutta jos teen tuollaisen ulkokäyttöön, niin laitan varmasti siihen tupsut. Tuosta ruskeasta tuli ihan asustehuivi.

Myöhään eilen illalla, kun tuo huivi valmistui, en ollut vielä valmis nukkumaan, joten aivan ex tempore päätin kaivaa hirveimmät inhokkilankani esiin ja käyttää niitä johonkin vallan sopivaan: joten ryhdyin tikuttelemaan langoista jonkinlaista neulottua tilkkublokkia, joka saisi arvoisensa paikan takapuoleni lämmittäjänä... Persalusta valmistuikin yllättävän vauhdilla, ja se oli koekäytössä heti tänään, kun esikoisella oli harjoituslätkämatsi ensimmäistä kertaa isolla kentällä vuotta vanhempia seurakavereita vastaan.

Sen lisäksi, että persaluseni toimi tehtävässään vallan mainiosti, myös esikoinen panosti peliin täysillä, ja teki joukkueensa ainoan maalin... kyllä lämmitti äidin sydäntäkin! Huomenna ei olekaan aikaa ihan niin paljon neuloa tai virkatakaan, kun perhe on jo kotosalla. Mutta ehkä täytyy kuitenkin yrittää ottaa viimeisestä sairispäivästä kaikki ilo irti.

Vuodatuskin saa uuden koneiston, joten huomiseksi ajattelemastani kuvapostauksesta ei tule mitään - koetan sitten viikonloppuna saada tänne oikein kunnollisen kuvapläjäyksen. Ja nyt sankareiden pariin!