Ei irtoa otsikoita, ei. Joskus pitäisi varmaan kokeilla kirjoittaa ensin tarinat, niin ehkä se otsikkokin sitten sieltä esiin putkahtaisi.

Isoveli ja kälyke kävivät tänään kylässä, ja kesähattuset saivat innokkaan vastaanoton. Kälyke malttoi sentään ruokapöytään istuessaan ottaa uuden hatun pois... =) Isoveljen kanssa emme taas sitten näekään vähään aikaan, hän palaa Jenkkeihin tiistaina, ja me olemme huomisen ja tiistain reissun päällä.

Minulla on lievä käsityödilemma menossa. Aloitin illalla Ravelry-jonossani olevan Cowl Neck Capeletin jo joltisenkin aikaa laatikossa ajelehtineesta Gedifran Shanina-langasta, sillä sitä on vain neljä kerää ja arvelin siinä olevan juuri sopivasti tuollaisen pienen ponchontapaisen tarpeisiin. Capeletti olisi oikeastaan hapsuja vaille valmis, mutta taas kerran muistin unohtaneeni, että minulle eivät tuollaiset systeemit sovi sitten ollenkaan. Moiset hartialämmittimet kun vain korostavat muutenkin siroja hartioitani luokkaa ladon ovi... Nyt sitten pähkäilen, että purkaa pitäisi, mutta kun ei viitsisi. Väri olisi juuri sopiva tämän kesän garderoobivärityksiini, mutta mitä tuosta nyt sitten tekisi? Tuolla lankamäärällä ei mitään ihmeellistä väsätä, ja ponchot ovat siis poissa laskuista.

Jokin hyvä matkakäsityö nyt pitäisi kyllä keksiä, sillä huomenna lähdemme pikkuiselle kesäreissulle, eli autoistumistakin tulee jonkin verran. Mielessä on pyörinyt oman huivimallin virkkaaminen, tai uuden huivimallin kokeileminen, tai villapuseron aloittaminen esikoiselle, tai verkkokassin virkkaaminen, tai tai tai tai... Mikään Ravelryn jonossa oleva ei oikein houkuttele, ei edes Doris Chanin huivimalli, joten huonosti ovat asiat. Toki voisi aloittaa topin virkkaamisen itselle, Crochet on Ravelry-ryhmässä kun olisi yhteisvirkkaus menossa Sweetie Pie Camista...

Mutta kun olen saanut päähäni, että pitäisi virkata niiden mökin verhokappojen lisäksi tai ennen niitä jo jonkinlaiset paneeliverhot olohuoneeseen tänne kotiin. Sopiva lanka vain uupuu, uskokaa tai älkää. Tai ei uuvu, mutta minä uuvun jo pelkästä ajatuksestakin, että virkkaisin Kotiväestä metrikaupalla verhokappaa.

No, ehkä asia valkenee tässä iltapäivän ja illan kuluessa, sillä startti on kohtuullisen aikaisin aamulla, ja siinä vaiheessa on sitten turha enää miettiä. Aion muuten huomenna illalla olla klo 17.30 tienoissa Korian ABC:llä neuletapaamisessa, mikä antanee pikku vinkkiä siitä, minne päin pikku lomareissunen suuntautuu.

Minulla on muuten ollut sikamaisen hyvä tuuri blogiarvonnoissa: eilen luin Fufo-blogista, että arvonnassa oli onni potkaissut, ja tänään sitten Muori Menninkäinen ilmoitteli toisesta onnenpotkusta. Eikös sitä sanota, ettei kahta ilman kolmatta - en vain muista, että olisin kenenkään muun blogiarvontaan osallistunut... No, ehkä minulla on tuuria jossain muussa sitten... =)