Yritin eilen apen koneella kirjoitella päivitystä, mutta vuodatuksella oli juuri silloin tavanomaisen paha PMS eikä koko kirjoitusta enää löydy mistään. No, väliäkös sinänsä hällä, poikkesin nyt kumminkin vain kertomaan pikaisesti, että vähäisemmän palvelutason mökkielämä on nyt hylätty taas vähäksi aikaa ja olen palannut ns. sivistyksen pariin.

Kuvallista kerrontaa viikon aikana syntyneistä töistä ja eilen tehdyistä lankaostoksista luvassa jossain vaiheessa, sanalliasta löpinää tulee ihan luonnostaan kuvien saatteeksi.

Tiesittekös muuten, että itseäänkin voi puukottaa? Nyt tiedän minäkin... tiskasin mökillä tänään lähtökiireissäni liki kiehuvalla vedellä uudet kumihanskat käsissäni, ja tökkäsin ison leipäveitsen kuivaustelineeseen somasti sojottamaan - ja hetkeä myöhemmin tökkäsin veitseen käsivarteni, johon tuli noin sentin pitkä ja varmaan melkein yhtä syvä tikki. Vauhtia, verta ja vaarallisia tilanteita seurasi noin vartin ajan, sillä olin mökillä kahdestaan kuopuksen kanssa ja säikähdin liki järjettömäksi, kun pelkäsin tökänneeni suurinpiirtein valtimoon... No, ihan niin vakavasta tilanteesta ei suinkaan ollut kysymys, verentulokin sitten tyrehtyi, mutta käsi on ikävän kipeä eikä haava näytä umpeutuvan itsestään, joten huomenna taitaa terveyskeskus kutsua.