käsitöiden kanssa. Eilen illalla aloittamani tiskirätti (kuudes) tuli valmiiksi tänään työpalaverissa neuloessa ja aloitin heti seitsemännen. Muutaman kun vielä jaksaisi neulomalla vääntää, niin voisi sitten siirtyä seuraavaan liukuhihnatyöhön eli saippupusseihin. Jotenkin on tosi ihanaa tehdä tuollaista lähes aivotonta käsityötä, jossa lopputuloksena on neliö. Ei hienoja pitsejä eikä ohjeen kuikuilua viiden sekunnin välein... terapeuttista!

Muut keskeneräiset työt vain odottavat. Tänään, jos inspiraatio antaisi periksi, voisin yrittää viimeistellä huivivaihdon huivin ja laittaa sen huomenna postissa menemään vaihtoemolle. Sen jälkeen pitäisikin jo ryhtyä tekemään kiireesti jotain SNY:lle. Jonkinlainen idea alkoi eilen illalla muodostua, mutta katsotaan kestävätkö sen siivet sen pitemmälle. Pitäisi ehtiä testaamaan tuo idis, ja sitten pääsisikin jo hommiin.

Rajakarjalaisella neulemallilla tehtävät huivit - äidin ja omani - joutuvat nyt odottamaan, ehkä pitkäänkin. Huomaan vain kauhukseni, että neulemalli häviää päästäni hetkessä. Muistan hädintuskin juuri sen, mitä olen sillä hetkellä tekemässä, mutta jos vaikkapa edellisestä neulontakerrasta on muutama päivä, ei malli enää ole muistissani. Onneksi malli on paperillakin, jossakin... kaiketi...

Monenlaisia ideoita pyörii päässä, mutta joulun ja erityisesti menneen ajan markkinoiden läheisyys saa minut työntämään kaikki muut ajatukset pois mielestä. Mieli tekisi ryhtyä tekemään inventaariota lankavarastossakin - Maartsin mallin mukaan - mutta kunnollista vaakaa minulla ei ole ja ilman sitä inventaario on mahdoton homma. Oikeastaan olen ajatellut, että kuvaisin kaikki lankani digikameralla, ja tulostaisin niistä kuvat kansioon, johon voisin sitten samalla suunnitella langoille käyttötarkoitusta. Kunnianhimoinen suunnitelma, joka olisi kuitenkin niin tarpeen. Voi olla, että jää ajatuksen tasolle, kuten moni muukin kunnianhimoinen suunnitelma lankavarastooni liittyen.

Eilen oli aviosiipan syntymäpäivä. Annoin hänelle lahjaksi Suomirokkia -triviapelin, jossa on siis mukana DVD. Illalla kokeilimme sitä nopeasti... Tuntui melkein turhalta edes pelata miehen kanssa, hän on kävelevä suomirokin tietokirja kaikesta päätellen... Vai mitä itse sanotte miehestä, joka tietää Klamydian olevan kotoisin Vaasasta, että Nightwishin basistin toisen bändin nimi on Tarot ja se on peräisin jo 90-luvulta ja että Tuukka Temonen on Apulannan entinen basisti, ja kyseinen herra on sittemmin ohjannut musiikkivideoita. Lisäksi hän on hyvin selvillä siitä, missä bändissä Topi Sorsakosken veli soittaa ja missä Pelle Miljoona on syntynyt... Mutta huomatkaa, tämä on siis myös Se Mies, joka ei viiden minuutin päästä enää muista, mihin laittoi kännykkänsä. Että elä nyt sitten tällaisen kanssa kristillisesti... =))))