Edit klo 15: pelleilen täällä sivupohjien kanssa... Nyt on pisarafiilis, joten tällaista nyt ja tänään.

On tää kauheeta, kun pitää käydä blogituttujen kommenteissa moittimassa heitä siitä, etteivät ota yhteyttä kun kulmille sattuvat... =) Salainen ystäväni viime syksyltä eli Hepsi oli eilen ollut ihan naapurissa Lohjalla seuraamassa poikansa peliä, ja minä heti moittimaan siitä, ettei yhteyttä ota... No, vaikea on soitella jos ei numeroa tiedä, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla!

Neiti lähti tänä aamuna kouluun uusi kauluri päällään - kerrottuaan ensin, ettei tosiaankaan kutita ja lämmittää mukavasti - ja minä aloitin jo eilen illalla silmät ristissä neuloen kaulurille kaveriksi pipoa. Kyllä oli sitten hankalaa, pyöröpuikolle loin silmukat ja tietenkin sain koko homman niin kierteelle, että katsoin parhaimmaksi purkaa ja tehdä homman alusta ensin sukkapuikoilla. Pari kerrosta kun sukkapuikoilla neuloin, sain silmukat sitten nätisti pyöröille ja taas homma pelitti!

Tuumasin, että oikeastaan voisin laittaa tuon kaulurin speksit tuonne omien neuleohjeideni joukkoon, jos vaikka joku sattuisi tarvitsemaan joskus tuollaista 140-150-senttiselle sopivaa kauluria. Sieltä sitä ohjetta sitten kannattaa etsiä, jos sellaista kaipaa.

Ixullekin on lähdössä tänään iso kirjekuori, jossa on kaikki nuo tähän mennessä neulotut 15 lohtupeittotilkkua. Kun vain kerkeisi työpäivän jälkeen äkkiä postissa pyörähtää, niin saattaisivat olla jo huomenna perillä.

Tänään on Esikoisella ensimmäinen tasojoukkueella pelattava harjoitusmatsi klo 18.00. Meikäläisellä on jälleen kuuluttajavuoro, ja aamun töihin tulo sujui rattoisasti sopivaa lätkämatsimusaa testaillen. Aamulla alkoi kuitenkin kotona vähän rele kärähtää, kun turhaan etsin sopivan väristä huivia päivän asustukseen... eli sininen huivi uupui, kunnes muistin, että vastahan minä virkkasin sen samettilankahuivin... No, tänään taidan pistäytyä tuossa naapuriostoshelvetissä, ja siellähän on Anttila, ja siellä Fiesta vain 1,50 eukkaa kerä (jos on edelleen tarjoukset voimassa)...