Viisitoista päivää putkeen töissä = aika väsy Keskiäkäinen ja hyvin vähän bloggausta. Mutta nyt on ihan pakko, oli meinaan aikamoinen pakettipäivä tänään. Ensinnäkin postipate tai -pirkko kantoi pömpeliin kaksi kuorta, joiden sisältä kuoriutui kaksi reissuhuivia jatkettaviksi, ja lisäksi sinne oli tuotu kaunis sininen Unikko-kuori, jonka sisältä löytyi SNYn lokakuun terveiset:

Lisää Ilun ihanaa lankaa (edellisen juuri viikonloppuna innostuin kerimään kerälle) ja tuikitarpeellinen heijastava nallukka. Lehmäkortin taakse SNYni oli kirjoittanut terveisensä, joissa toivoi olevan OK, että hän keskittyy määrän sijasta laatuun. Jaa-ah. Loistava valinta, kun saajana on lankaholisti, jolla on varmasti toista sataa kiloa lankaa. Mitäpä siihen muuta voisi sanoa? ;-) Kiitos ystäväni, on melkein sääli, etten tykkää neuloa sukkia, sillä muuten tämä lanka pääsisi heti puikoille. Nyt se joutunee odottamaan muodonmuutostaan hetkisen kauemmin. Väri on ihana, kuvassa vihreä on tummempi kuin oikeasti, sillä se on tavattoman kauniin heleän keväinen vihreä...

***

Ylitöiden ohella on valmistunut iso läjä pipoja ja huivejakin, mutta ne on kuvattava ja luetteloitava jossain välissä ihan kunnolla. Sen sijaan jotain aivan muuta, itse tehtyä kumminkin:

Nämä lienevät vielä jossain päin Suomea matkalla kohti saajiaan, Pamia ja Mammuttia. Niin, muistatte kenties, että joskus aiemmin tänä syksynä minulla oli blogiarpajaiset, ja Matunin (joka voitti ns. pääpalkinnon) lisäksi lupasin palkita kaksi muutakin osallistujaa jollakin itsetehdyllä. Minulla oli eilen postipäivä, ja maailmalle lähti aika monta pakettia ja kuorta, muiden muassa myös nämä kaulakorut. Matunillekin on paketti jo matkalla, mutta sen sisältöä en paljasta muuten, paitsi että huivi siinä on, kuten luvattu!

***

Olen itse ollut myös tänään taitavan käsityöläisen käsissä; kuontalo sai taas uuden kuosin. Eroa entiseen oli ilmeisesti havaittavissa, sillä Esikoinen sanoi heti minut nähtyään: "Äiti hei, tiedätsä mitä? Sä oot käynyt kampaajalla!" Eikös ole ihania nuo esiteinit.... *poistuu silmiään pyöritellen takavasemmalle*