Pakko blogata täällä töissä, kun kotona on netti nurin ja keskiäkäiselläkin sitä rataa pikkusen piukeet hermot... Piti jo aamulla kertoa vaikka mitä, mutta kertomatta jäi, kun manailin tuota pahan onnen perjantain alkua. Mutta nyt päivä on jo paremmalla mallilla.

Fufojen suhteen piti kertomani, että tässä kuvassa näkyvistä ufoista on jo kolme tavalla tai toisella selätetty, ja neljäskin pääsi vauhtiin eilen illalla:

1603200.jpg

Ylhäällä vasemmalla oleva puolivalmis hihatin on purettu lankakeriksi odottamaan uutta inspistä. Langoista tulee jokin jakkulainen minulle, mutta milloin ja millainen, sitä en osaa sanoa. Oikealla ylhäällä on siis esikoiselle kuvanottohetkellä vielä tekeillä ollut torkkupeitto, joka valmistui näistä ensimmäisenä. Ja vasemmalla alhaalla se bolero, joka sekin valmistui jo. Oikealla alhaalla on ensimmäinen kuopuksen torkkupeittoa varten neulotuista värikynätilkuista, ja sille lähti eilen illalla valmistumaan kaveriksi seuraava "kynä", tummanpunaisesta seiskaveikasta. Meni kyllä ihan arvailuksi homma, kun en tuon ensimmäisen kohdalla merkinnyt mitään tietoja muistiin, ja kun sen tekemisestä on jo reilut puoli vuotta, on kaikki speksit lennelleet pölypallojen tavoin keskiäkäisen muistilokeroista huis vaan, menemään... Mutta mitäs väliä sillä, eihän noiden kynien välttämättä ole edes tarkoitus olla kaikkien samanlaisia, eiväthän värikynätkään ole samanmittaisia, ainakaan jos niitä on jo käytetty! Jos tämä torkkupeitto tulee valmiiksi Fufo-kuun aikana, olen rehellisesti sanottuna hyvin, hyvin hämmästynyt... mutta yrittänyttähän ei laiteta.

Virkatut pannunaluset ovat kiehtoneet minua jo kolmen kappaleen verran, kolmas valmistui eilen. Kävin läheisessä Anttilassa hamstraamassa itselleni katsottavaa peräti 5 DVD:n verran, kun kerrankin saan katsoa rauhassa väkivaltaisia ja verisiä toimintaleffoja ilman, että jokin nuori ja herkkä sielu vaurioituu, joten oli ihan riittävästi neulonta- ja virkkausaikaa tarjolla eilen. Värikynääkin kerkesin neulomaan jo kärkiosan ja n. 20 cm:n verran varttakin syntyi.

Huomennahan on KIP-päivä, ja minä tyttö päätin sitten lyödä pari kärpästä samalla autonkäynnistyksellä, eli lähden blogikaverini Raijiksen kanssa Hämeenlinnaan, Villa Mokkaan julkineulomaan (ja virkkaamaan, tottakai!). Villa Mokassa ei ole vielä tullutkaan käytyä, ja kun Raijis asustelee matkan varrella meiltä sinne (tai ainakin melkein), niin sinne sitten. Ehkäpä sitä voisi poiketa Wetterhoffillakin, kun kerran Hämeenlinnaan menee, vai voisko?

Mutta siis, jos joku lukijani suunnittelee samaan paikkaan tuloa, niin siellä sitten tavataan! Toivotaan, että aurinko armas porottaa armeliaasti koko päivän kaikille neulojille ympäri Suomen ja ympäri maailman... Iloista KIPpailua kaikille!