sillä aion vastoin kaikkia laukkuvaihdon ohjeistuksia julkaista tässä ja nyt laukkuvaihtoon tekemäni vaihtolaukun kuvan - mutta enpäs kerrokaan, kenelle se on lähtenyt! Postiin tuon laukun toimitin tosiaan maanantai-iltana, ja sen piti ainakin lähteä eteenpäin jo tiistaina, joten kyllä sen pitäisi ainakin tänään olla perillä vastaanottajallaan, tai sitten kyllä saa Kusti-poika kyytiä, kun palaan Jussin vietosta kotiin...! Julkaisen tämän nyt ihan siksi, että olen seuraavan kerran netin tykönä vasta sunnuntaina, joten jos ja kun vastaanottaja tämän vielä ehtii ennen Juhannusta saada, onpahan kuva sitten julkistettu ainakin täällä.

673294.jpg

673292.jpg

Kassin pohja on virkattu pannulapputekniikalla, muuten se onkin neulottu. Tuo sininen "taivas" jatkuu vuorina laukun sisällä pohjaan asti. Olkahihna (I-cordia kolmella säikeellä) on niin pitkä, että laukkua voi kantaa olallakin, mutta hihnan mittaa voi säädellä kuvan osoittamalla tavalla...=) Kukkaset on virkattu, ja ne ovat kaikki eri värisiä, ja toisella puolella laukkua kukkavarret ovat eri vihreää kuin toisella.

Tämän laukun myötä haluan toivottaa kaikille ystävilleni oikein rauhallista ja rattoisaa Juhannusta! Muistetaanhan sitten olla varovaisia liikenteessä, ja jos otetaan, ei mennä veteen eikä veneilemään, ainakaan ilman pelastusliivejä. Onnettomuustilastot ovat jo sen verran täyteläiset tältä vuodelta, että eiköhän jätetä niiden koristeleminen omalta osaltamme rauhaan...;-)

Nyt otan tosiaan muutaman päivän nettivapaan, ja palailen Juhannuksen jälkeen myös näihin maisemiin uusin kujein - ja toivottavasti on esiteltävänä myös valmistuneita käsitöitä!