Aurinko paistoi armollisesti päivällä, joten huiskautin uuden huivini pihalle nauttimaan kuulaankirpeästä pakkasen puraisusta, ja kuvasin sitä ahkerasti sormet kohmeessa... =)

1186578.jpg

Talon varjoisalla puolella värit näkyvät hieman luonnollisempina, ja ne ovat yksinkertaisesti kauniita. Sinisen, vihreän, ruskean sävyjä upeasti toisiinsa kietoutuneina ja ilmeikkäästi hillityiksi raidoiksi liukuen...
1186587.jpg

Lanka on niin kaunista, että oli pakko antaa sen ottaa etusija ja toteuttaa tämä huivi yksinkertaisimmalla mahdollisella mallilla...
1186583.jpg

Auringonpaiste muuttaa värit hehkuvammiksi ja lämpöisemmiksi...
1186580.jpg

On tämä kaunotar...  ja lämmin! 100 % villaa, seiskan puikoilla ainaoikeaa reunasta toiseen. Lopuksi virkkasin vielä tuollaisen hyvin hillityn ja pienen kaarireunuksen huiviin. Pituutta on huuhtelun ja kuivattelun jälkeen reilut 180 cm ja korkeus korkeimmalta kohdalta 45 cm, eli matala kolmiohuivi tämä on. Lämmittää ihanasti harteita ja toimii hyvin myös pään ympärille kiedottuna!

Muuten päivä onkin mennyt kirpparitavaroita keräillessä ja pakatessa. Kovetin viimein stdämeni ja valikoitsin varastoistani kirpparille lankaa, sitä kertyi lopulta melkein yhden sinisen Ikea-kassillisen verran. Langat ovat lähinnä mohairsekoitteita, joita en enää itse pysty neulomaan, ja niistä tulee muutaman kilon lovi lankavarastooni - onneksi. Toivottavasti menevät kaupaksi, ettei tarvitse enää kotiin tuoda!

Lisäksi mukaan lähtee sekalaista vaatetavaraa ja esikoisen lätkävarusteita sekä kuopuksen vanhoja luistimia, omian neuleitakin menee kirpparille samoin kuin monenlaista taloustavaraa. Vielä on eteisessä aika monta kassia, säkkiä ja laatikkoa setvimättä, ja huomenna on aikainen herätys, joten nyt tankkaamaan hieman nakkisoppaa ja sitten taas työn touhuun!