Esikoisella oli tänään lätkämatsi, ison kentän harjoituspelejä näin kauden päätteeksi. Pojat pelasivat vallan mallikkaasti, vaikka hävisitvätkin - peli olisi myös yhtä hyvin voinut päättyä NuPSin voittoon, tällä kertaa kuitenkin Kiekko-Vantaa oli parempi. Ja mikä hienointa, esikoinen syötti yhden maalin ja teki itse - tadaa! - kypärätempun eli kolme maalia! Kyllä on nyt vanhemmilla ja pikkusiskollakin rinta rottingilla!

Ennen lätkämatsia kävin paikallisessa kangaskaupassa, jonka valikoimiin kuuluvat myös langat. Päätin ostaa yhden vyyhdin valkoista Fritidsgarnia tuota kanttorin lahjaa varten, muut värit löytyvät omasta varastosta, ja otin selkeästi riskin pudota hamstereiden pudotuspelistä, sillä tämä oli nyt jo toinen lyhyen ajan sisällä tapahtunut lahjaa varten hankittu lanka. Kristel päättäköön, miten ämmän käy. Samalla innostuin myös ostamaan muutamaa palakangasta sekä napit äidin laukkuun. Ihan sellaisia sielun silmin nähtyjä nappeja ei löytynyt, sillä puunappeja ei kaupassa ollut, mutta nuo hankitut ovat ihan yhtä nätit. Nyt täytyy vain viimeistellä laukku lahjakuntoon.

Kiirettä pitää, kuukausi on päättymässä, ja olisihan hauska sitten saada tuo ainoa valkoinen työ valmiiksi vielä PS:n kuukausiteeman puitteissa.