Edit-täti kävi kylässä klo 22:00: uskomatonta mutta totta! Nettimme pelittää taas! Piti heti käyttää tilaisuutta hyväksi ja käydä päivittämässä langankulutusta tuonne omalle sivulleen... Lankaa on kulutettu enemmänkin, mutta en kehdannut noita ihan puolivalmiita vielä tuonne listata ollenkaan, ainoastaan sellaiset, joihin ei enää lankaa kulu... Mulla on myös uudet hiukset! (Iltapäivällä pahasti vaivannut hetkellinen masis on liuennut onneksi pikkuhiljaa takavasemmalle - ehkä se tästä taas!)


Valmistahan on tullut monenlaista, ja tässä niistä kuvia, että uskotte:

1010547.jpg

Ensin virolaisesta hahtuvasta virkatut tossukat, malli sama kuin niissä vaaleansinisissä, mutta hapsulanka on tällä kertaa jätetty pois. Virkkasin lankaa kaksinkertaisena, joten oli hieman jinksailua siinä, että sai värit sopivasti kumpaankin tossuun - oikeasti virkkasin näitä yhtä aikaa, aina pari kerrosta kumpaakin tossua... =) Nämä sopinevat jalkaan, jolla on kokoa 37-38, ja ne menevät markkinoille arpajaisvoitoiksi.

1010553.jpg

Sitten lisää hahtuvavirkkausta. Tuo lohenpunainen on virolaista hahtuvaa, ja varmaankin ihkaensimmäisen hahtuvakiekkoni jämiä, näin muistelisin. Vihreä ja turkoosi hahtuva on Piikun hahtuvaa, ja niiden käyttäminen kaksinkertaisena ei ainakaan tuossa kännypussukassa olisi ollut tarpeen... Nämäkin menevät arpajaisvoitoiksi.

1010546.jpg

Ja sitten rivi otsapantoja sievästi silityslaudan päällä kuvattuina... =) Tuo vasemmanpuoleisin pörröpanta on Kuopuksen käytössä, keskimmäinen punainen on äidilläni ja muut menevät arpajaisiin voitoiksi. lankoina on käytetty ainakin isoveikkaa ja seiskaveikkaa sekä tango fania, tuossa vihreässä taitaa olla viimevuotista Julia-nimistä lankaa sekä Sport-nimisen isoveikkaa vastaavan villasekoitteen jämät. Äitini pannassa tuo kirjava lanka on jokin ulkomainen, nimeltään se taisi olla Two in One tai jotain sellaista. Tarkoitus olisi vielä neuloa äidille pannan kaveriksi jokin kiva huivi noita kahta lankaa käyttäen.

1010556.jpg

Ja nämä eivät tosiaankaan ole Keskiäkäisen käsien tuotoksia vaan varamammamme neulomat lapaset Kuopukselle ja sukat Esikoiselle. Noissa lapasissa on yhdistetty kahta eri pätkärääkättyä nallea, puanista ja pinkkiä, ja vaikka ajatuksen tasolla homma ei minusta tosiaankaan toimi, niin oikeastihan nuo lapaset ovat hurmaavan väriset...  Sukista löytyy ainakin tummanvihreää Fortissiman sukkalankaa, tuo kitinvärinen on varmaankin nallea, tumma viininpunainen on Sockaa, vaaleampi punertava itse koolattua nallea ja vaaleahkon vihreä itse koolattua Baby-lankaa... ja vaikka väriyhdistelmä on aika villi, se kuitenkin miellyttää minun silmääni. Ihanaa, kun joku jaksaa tikuttaa tällaisiakin!

No niin, siinä se. Lisää kuvia on luvassa vasta sitten, kun saan jotain taas valmiiksi. Yksi panta on taas tuloillaan, samoin neulottuja enkeleitä ja päässä pyörii koko ajan lisää ajatuksia uusista kokeiltavista. Kun vain saisi valmista aikaan!