Olkapää on edelleen kipeä, mutta se siitä. Töissä pitää kumminkin käydä, joten ei auta itku markkinoilla. Kun kerran on pakko tehdä töitä, niin teenpä sitten käsitöitäkin. Jotain on melkeinvalmistunutkin, mutta kaikki on sillai ihan vähän kesken, ettei ole kuvia eikä viitsi esitellä. Ehkä myöhemmin tällä viikolla sitten.

***

Viikonloppu meni lääketokkurassa eri jäähalleilla. Lauantaina oltiin Espoonlahdessa katsomassa, kuinka 97-sekajoukkue (AA ja AAA-pelaajia) pelasi EPS:n samanlaista sekajoukkuetta vastaan. Pojat hävisivät 4-2, joskin ottelu oli hyvin tasaväkinen. Ja eilen oltiin Malmilla seuraamassa, kuinka ensin AA-joukkue pelasi varsinaisella peliajalla tasan OKK:n vastaavan joukkueen kanssa, mutta hävisi rankkarikisassa yhdellä maalilla. Ja sitten seurasimme, kuinka AAA-joukkue pelasi OKK:n AAA-joukkuetta vastaan ja otti rökälevoiton 3-13. Esikoinen teki neljä maalia ja syötti kaksi. Itse asiassa joukkueen pelaajista vain kolme (siis maalivahdin lisäksi) jäi ilman maalia. Ja meillä Nupsin äideillä oli kaikilla mukavaa... Olimme aika hieno näky - melkein kaikilla oli minun neulomani Nups-pipo päässään...Silmänisku Pipo minulla on puikoilla tälläkin hetkellä!

***

Muuta tänne ei oikeastaan kuulukaan. Siippa lähtee loppuviikoksi työmatkalle, ja töissä on kiire, joten käsityöaika on kortilla joka tapauksessa. En taida saada kolmen kilon tavoitettani täyteen, mikäli en uhraa yöuniani ja terveyttäni sille alttarille... enpä taida... No, aikaahan on kuitenkin vielä lauantaikin, joten eiköhän tässä jotain vielä ehditä. Torstaina tosin ilta menee taas jäähallilla, tosin Nummelassa. Siiheksi pitäisi ehtiä neuloa ainakin yhteen aiemmin valmistuneeseen pipoon korvaläpät, sillä pipo on aavistuksen verran liian lyhyt - pipon omistaja, erään AA-pelaajan sisko ei kuitenkaan halunnut pipoon lisää pituutta vaan korvaläpät. Minulle passaa oikein hyvin.