Koko tämä viikko on niin täynnä kaikenlaista, että puolet tärkeistä asioista tippuu päästä ulos, kun toisesta päästä tungetaan vaan lisää tilalle. Kirppari lähenee, kaikki pöydät on myyty ja tänä iltana pitäisi muiden aktiivisten naisten kanssa tsekata tilanne. Isännälläkin olisi ollut menoa pojan lätkäjoukkueen asioissa, mutta eipä tuo sitten osallistu. Minä olin eilen illalla lätkämatsissa toimitsijana, joten alkuviikolle saa se ylimääräinen harrastus aiheen ympärillä riittää.

Eilen hain postista Muori menninkäiseltä tulleet langat, herkkuja puuvillalankoja sieltä paljastuikin, vaan kyllä oli mahottoman pieneen pakettiin saatu tungettua 1,2 kg lankaa! Ihan ihmettelin, että voivatko ne kaikki sinne mahtuakaan, mitä tilattu oli, mutta kyllä ne vain sieltä löytyivät. Kiitos vain Turkkuseen päin!

Tänään odottelen jännityksellä, tuoko posti tuliaisia Ilun nettikaupasta... ikävä vain, että ehdin kotiin vasta myöhään iltasella.

Yhden työkaverinkin kanssa olen tekemässä lankakauppoja, täytyy yrittää saada ne hoidettua ennen helmikuun alkua, tai jäävät odottelemaan kevättä... =) Eilen kävin myös paikallisessa Säästö-Pörssissä vilkaisemassa, josko olisi kevään Novitan lankoja ollut hyllyissä, mutta ei ollut. Sen sijaan törsäsin sitten alevaatteisiin, ostin kolme ohutta neuletakkia ja kaksi mustaa T-paitaa järkyttävään yhteishintaan 25 euroa...

Eilen tikuttelin lastenklinikalla istuessani kännykkäsukkaa, mutta kotiin päästyä onnistuin möhläämään kavennusten kanssa siihen malliin, että huomasin vasta pääteltyäni langat, että kaksi oikein yhteen -kavennuksessa toinen silmukka olikin karannut, ja niin purkautui koko kännysukka... Nauroin itselleni, että niin se menee vanhakin vipuun, ja nakkasin tekeleen suoraan roskikseen - oli meinaan niin vanhaa akryylilankaa, etten viitsinyt ryhtyä purkutouhuun, vaan loin suosiolla silmukat uuteen ja pidin visusti varani kavennusten kohdalla, ettei silmukoita karkaillut. Varsinainen kännysukka tuli siis valmiiksi, kesken on vielä tuo neulenyöri.

Edelleenkään ei ole odotettavissa kuvia eikä järin valmistuvia neuletöitäkään - ehkä ensi viikolla, kun kirppistouhu on hetkeksi ohitse. Niin, ja Hepsikin haastoi minut kertomaan päivä ekoteosta, mutta vastaan haasteeseen jossain välissä, paremmalla ajalla. Tällä erää tämän päivän ekoteko oli ison Ikea-kassin raahaaminen mukaan matkaan, ettei tarvitse niitä muovikasseja ostella. Niin, ja kompostiastian tyhjennys kompostiin. Siinähän niitä, pieniä ja tavanomaisia tekoja.