Kuten satunnaiset(kin) lukijat ehkä tietävät, on meikäläisellä ollut jo lokakuusta alkaen läskinkarkoitus menossa. Karkoituskuuri polki hetkosen tuossa paikoillaan, mutta nyt tämä Doktore Sappikivien uusi pikadieetti teki ihmeitä: takaan, että paino putoaa neljä kiloa viikossa, kun vietät syömättä, pelkässä neste- ja antibioottitiputuksessa aikaasi perjantaista tiistaihin, ja siinä sivussa vatsasi vielä aukaistaan ja sieltä siivotaan yksi golfpallon kokoinen ja muutama muu pienempi sappikivi...

No kuitenkin - painoni putosi siis viikossa niin reippaasti, että kokonaispoistuma kaikkine takapakkeineen ja muine asiaankuuluvine tilpehööreineen on nyt virallisesti siis 13 kg.

Mutta mikä nyt ihan kaikkein upeinta: aviosiippa palasi viiden tienoissa töistä kotiin noudettuaan ensin esikoisen jäähallin vapaavuorolta. Minä tietysti päivän toipumisesta voipuneena antauduin hellästi halittavaksi, ja yhtäkkiä aviosiippa työntää minut kauemmas itsestään ja tokaisee: "Sähän olet ihan olematon! Siis tosi laiha!" Siis en ole todellakaan tosi laiha, mutta kai nyt sallitte, että kohta 12 vuotta tuon miehen vaimona vietettyäni on pakko todeta, että tämän upeampia kohteliaisuuksia olen harvoin saanut kuullakseni... *virnistelee kuin heikkopäinen*.

Eipä siis koskaan mitään niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin...