Pekingin olympialaiset potkaistiin näyttävällä tavalla käyntiin ja lähes yhtä näyttävää oli Ravelympialaisten avajaisissa. Minulta jäivät nuo varsinaiset olympia-avajaiset melkein kokonaan näkemättä, sillä olin suht' pitkään töissä, sitten hain neidin lätkähallilta ja kävimme pizzeriasta noutamassa perjantai-illan "laiskan äidin ilta-aterian" eli pizzat koko perheelle. Me tulimme neidin kanssa kotiin nauttimaan pizzoistamme vielä, kun ne olivat lähes lämpöisiä, pojat kotiutuivat hallilta vasta liki puoli yhdeksän aikaan ja saivat syödä pizzansa mikrolämpiminä.

Neuleolympialaisten työni aloitus jäi kuin jäikin sitten olympiatulen sytyttämiseen saakka, itse asiassa piti luoda silmukat useampaankin kertaan ennen kuin sain mieleistä jälkeä aikaiseksi, ja siinä vaiheessa se kolminkertainen olympiavoittajasetä jo juoksenteli yläilmoissa, joten ainakaan en ottanut varaslähtöä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että taisin sittenkin valita hiukan liian helpon projektin haasteekseni, sillä olympiapeittoni on jo mustassa renkaassa  ja epäilenpä, että jo tänä iltana pääsen keltaiseen - ja sitten on enää sinisen renkaan vuoro, ja reunus.

Kummallista, sillä tuo vihreä torkkupeittoni ei kyllä edistynyt ihan näin vauhdikkaasti... Mutta sen tekemisessä ei kyllä ollut näin vahvaa suorituspainelatausta mukana... ;-)

Oli miten oli, jos peitto valmistuu ajoissa, voin toki jatkaa keskeneräisiä tai jopa neuloa toisen peiton... Mitäs siihen sanotte?