Jaksoin viimein ladata kuvatkin kameralta nettiin. Tässä siis pikauusintoja menneiltä kuukausilta:

Muistatte kenties tämän pipon?

Nyt se näyttää tältä:

Kuvatkin on otettu saman oven edessä, tosin tuo vanhempi oven toisella puolella. Minulla on tapana laittaa WC:n oveen jokin minua miellyttävä kuvatus, pitkään siinä viihtyi Kaj Stenvallin ankkajuliste, mutta vuodenvaihteessa oveen pääsi Esikoisen piirtämä auringonkukka.

Tykkään piposta enemmän näin, vaikka lankaa menikin joltisesti hukkaan, kun piti purkaa tuo kupu kokonaan. Ja tupsu on kuin piste i:n päällä, tästä tulee nyt mieleen jokin skottilainen "tam" - me likes!

Ihan vähän aikaa sitten esittelin tämänkin:

Mikä lie tullut fiba viimeistelyssä, kun huomasin, että pipo alkoi itsestään purkautua alareunasta. Yritin ensin pelastaa tilannetta purkamalla tuota keltaista raitaa, mutta äkkiä sitten olin tilanteessa, jossa hermo kiristyi ja purin koko pipon. Uudelleenneulonnan jälkeen pipo näyttää tältä:

Dramaattista muutosta ei ole havaittavissa, keltainen alaraita on ehkä aavistuksen korkeampi ja pipo itsessään muutaman gramman painavampi. Jopa tupsukin meni uusiksi, kun en saanut sitä alkuperäisestä säädyllisesti pois... Njoh, oppia ikä kaikki.

Viikon ainoat alkuperäiset käsityöt ovat tässä:

Ja tässä esikoinen esittelee pipon käyttöä:

Pipot eivät ole vielä päätyneet uudelle omistajalleen, sillä joko pipot tai pelaaja eivät ole olleet paikalla harjoituksissa, joten käyttökokemuksia en vielä ole kuullut. Toivottavasti kelpaavat. Huomenna on peli Kisakalliossa, jonne uuden omistajan pitäisi myös tulla, kenties pipoista toinen pääsee heti siellä koekäyttöön.

Viime viikolla neulotuista valmentaja/huoltajpipoistakin jo osa pääsi uusille omistajilleen. Tiedä sitten, olivatko kiitokset rehellisiä, mutta pipot ainakin päätyivät heti päähän ja niille sijoilleen jäivät. Tällä hetkellä on vielä yksi Turn a Square kesken, voi olla että neulon sittenkin vielä yhden, jos vain Janne-lankaa piisaa. Yhteen voisi nimittäin sinisestä vielä riittää, sitten on siirryttävä seiskaveikan kimppuun.