Hidasta on, valmistuminen, mutta nyt on jo jotain näytettävääkin:

Jo tammikuussa valmistuneeseen Nups-pipoon neuloin omistajan pyynnöstä vielä korvaläpät, ja laitoin pienet tupsutkin niihin. Nyt kelpaa heilutella, pompuloita on joka lähtöön...Nauru  Korvaläppiin kului massiiviset 14 g Katian merinoa ja Maijaa - huhhuh tätä langankulutuksen määrää!

Tein minä yhden Nups-pipon ihan alustakin asti: vanha tuttu Tychus sai Nupsin värit, lankoina seiskaveikka ja Maija, ja kulutusta 36 g.

Viime syksyn SNY:ni Orvokki lahjoi minua yhdellä kerällä mukavanharmaata Kuuraa, josta olen jo pitkään mieluillut pipoa. No, yhdestä kerästä ja lisäapua antaneesta Gedifran Fashion Trend-langasta, jota minulla myös oli vain yksi kerä tätä valkoista, syntyi näin lämpöisen oloiset asusteet, joihin lankaa kului 122 g. Pipo piti vielä koristaa virkatulla kukkasella ja väreihin sointuvalla napilla.

Tämä huivi pääsee ensi viikolla uuteen kotiin, Annariun luokse. Annariu pitää vaaleanpunaisesta, eikä mohair tuota hänelle ongelmia, joten koukuttelin hänelle blogiarvonnan voitoksi Pelagia-huivin mallilla kunnollisen kaulanlämmittimen. Lankoina on Vivaldin (mohair) lisäksi vuosikertaFloricaa, Rellanan pehmoisensuloista merinolankaa ja roosaa seiskaveikkaa. Tähän meni lankoja yhteensä 112 g. Tähän huiviin tykästyin kovasti itsekin, vivaldin hentoinen ja suorastaan eteerinen olemus yhdistettynä tukevampiin villalankoihin on minusta viehättävä - toivottavasti Annariunkin mielestä!

Toiselle blogivoittajalle Anittallekin on tulossa huivi, samalla mallilla, mutta värit ovat aivan toisenlaiset...Silmänisku Virkkaaminen tuntuu vain rassaavan tuota edelleen kipeää olkapäätäni vähän enemmän kuin neulominen, joten se huivi edistyy hiukan hitaasti, kerros kerrallaan. Tarkoitus on kuitenkin saada sekin mukaan hamsterikauden saldoihin.

Omien laskujeni mukaan hamsterisaldoni on nyt joko 2 268 g tai mikäli tuota pipon jatkoa ei hyväksytä mukaan, 2 252 g. Ihan hyvä tulos, olkapääkivusta huolimatta. Lisägrammoja on siis edelleen tulossa, vaikka aika käy vähiin ja nekin vähät illat saattavat mennä ihan muissa aktiviteeteissa kuin käsitöissä. Mutta, kuten kunnon urheilijat aina sanovat: "Parhaani tein ja tällaiseen tulokseen se riitti tällä kertaa!".

***

Mitäs muuten sanotte tästä näkymästä?

Kuvan otti isäntä sunnuntaina Malmin jäähallilla. Siinä sitä on pipo poikineen. Keskiäkäinen neuloja on rivin kolmanneksi viimeisenä kannustajana vihreässä takissaan...