Blogiarvontakin sitten sujahti ohi, ja jäljellä on enää voittajien muistaminen sopivalla tavalla. Eilinen nimipäiväni sujahti myös ohi sutjakasti, olimme siipan kanssa niin väsyneitä illalla, että kainalokkain köllöttely omalla petillä kävi hyvin juhlimisesta... =). No, Kuopus oli toki muistanut äidin nimpparin ja halunnut kaupasta suklaakakun, jota sitten söimme Esikoisen kotiuduttua lätkätreeneistään, kunhan ensin tuhosimme aika määrän pizzaa (suoraan pakastimesta uuniin...).

Loppuillan omistinkin sitten siedätyshoidolle ja käsitöille. Siedätyshoidoksi lasketaan subtv:n leffa Kahdeksanjalkaiset kummajaiset, jonka tosin olen jo aiemminkin katsonut dvd:ltä, mutta ei tuota hämähäkkien siedätystä ole meikäläiselle koskaan liikaa... Tunnen syvää vastenmielisyyttä niitä otuksia kohtaan, joskin iän myötä pahin inho on hellittänyt.

Joka tapauksessa kaverin kaulahuivi edistyi mukavasti leffaa tuijotellessa, ja jossain vaiheessa vaihdoin sitten myös kotikäsityöhöni eli paksusta samettilangasta tekeillä olevaan kassiin, jonka kassiosan sainkin virkattua valmiiksi asti. Enää pohdittava tuo hantaakien osuus, ja sitten pääsee ilmoittamaan reilusti hamsterigrammoja!

Nyt on mentävä palaveriin... neulomaan!