Pari pikku juttua tuossa valmistui, joten ajattelin laittaa kuvat tännekin:

414049.jpg
Ulla pompom-huivi (jo toinen) ja tällä kertaa itse kollatusta langasta, jota en ole muistanut edes lankakeränä kuvata... Tämä oli jokin valkoinen seiskaveikan (ilmeisesti) jämä, jonka vain tempasin värjättäväksi, kun viimeinkin sain sinistä kool-aidia käsiini. Tämä on tällainen pieni kaulakiedoke niitä päiviä varten, jolloin tarvitaan raikasta väriterapiaa...

414047.jpg
Tämä taas on Bali-puseroni. Langan olen aikoinaan ostanut novitan tehtaanmyymälästä pussilankana, ja neuloin siitä kertaalleen yhden puseron, jota jopa pari kertaa pidinkin, mutta se oli liian pitkä... joten purin sen puseron joskus viime vuonna, ja odottelin inspiraatiota. Lankahamsterikauteen lanka soveltui hyvin, koska se painaa kuin synti, joten neuloin tästä langasta viimeinkin sellaisen puseron, jota mitä suurimmalla todennäköisyydellä tulen jopa käyttämäänkin. Malli on kehitetty neuloessa, pitsikuviot löytyivät tällä kertaa The Harmony Guides-sarjan teoksesta The ultimate sourcebook of knitting and crochet stitches. Oikeasti nappasin vain tuon alimman kuvion kirjassa olleesta pitsineuleesta ja sovelsin sen noihin ylempiin. Helma ja pääntie on huoliteltu rapuvirkkauksella ja koko puserossa on vain kaksi saumaa (olkapäissä) ja nekin on neulottu. Pituutta puserolla on meikäläisellä lantiolle, hihat ovat hieman vajaamittaiset aivan tarkoituksella.

414046.jpg
Tässä poikkeuksellisesti kuva puolivalmiista työstä: tässä on valmistumassa isoveljelle moottoripyöräilyyn sopiva kauluri, seiskaveikasta ja Project Spectrumin hengessä erilaisista harmaista. Huomatkaa mielenkiintoinen muotoilu - hommaan tarvitaan kaksi pyöröpuikkoa, kuvassa olevat ovat muuten suosikkipuikkojani: 4 mm:n addit ja jo vuosia vanhat bambut.

Lankahamsterimielenkiinnon vuoksi kerrottakoon, että saldoni karttuu noista kahdesta valmiista työstä yhteensä 866 g. Not bad, eh?