Tavattoman nokkelaa otsikointia, onnittelee itseään hän, ja esittelee muutaman kerrassaan taiteellisesti epätarkan otoksen hupukastuotoksistaan:

2962140148_45acc6f2e7.jpg
2962140152_405e85897e.jpg

Nämähän vallan hauskoja pääkappaleita ovat; sointuvat mainiosti keskiäkäisiin hiusväreihin ja kätkevät kaksoisleuatkin näkyvistä... *hih* Yrittäkää olla näkemättä virttynyttä kotipaitaa ja sohvatyynyn takana tonottavaa torkkupeittoa. Kuva on napattu sananmukaisesti käsivaralla, tähtäämättä, ja vaikka sangen isokokoinen olenkin, niin onnistuin yhdessä tapauksessa kuudesta saamaan itseni  - ja hupukkaan - edes kutakuinkin kuvaan.

Niin, tämä on se versio, jolla on riittävästi pituutta ja jossa on sitä ihanaa Atacama-alpakkaa mukana.  Alakuvassa oleva lettu on se ensimmäinen versio, josta tuli hiukan liian lyhyt. Harkitsen, josko neuloisin siihen vielä vähän jatkoa vaikkapa jonkinlaisen pitsireunuksen muodossa. Mietitään.

2962140132_8077d23dbf.jpg

****
Kävin äänestämässä. Valitsin sitten sen pienimmän riesan tien, kun en enää jaksanut pähkäillä eli äänestin puoluetta. Olisi saanut täällä meillä kokeilla vallan sähköistäkin äänestämistä, mutta jotain oudon kiehtovan vanhanaikaista on ihan perinteisissä äänestyslipussa, joka leimataan ja piilotetaan sitten parin eri kirjekuoren sisään...