Käsitöiden suhteen, nimittäin. Etsin eilen varastoistani vanhaa reppua, josta olisin voinut pihistää sopivan napsulukon esikoisen känny"vyöhön". Löytyi vain täysin käyttökelpoisia reppuja - mihin ihmeeseen ne kaikki rujot ja kuluneet ovat juosseet? Joten ei ole napsulukkoa vielä, eikä näin ollen kännyvyötäkään.

Hirveä tarve oli illalla jotain tehdä, mutta mikään olemassaoleva käsityö ei maistunut. Räpläsin lankoja, selasin käsityölehtiä, surffasin netissä eikä mikään kolahtanut. En jaksanut edes ryhtyä kerimään vyyhtilankoja. Lähes totaalinen "knitters' block" siis... Tänä iltana on taas yksi kokous, joten kotonaolo jää lyhyeksi. Saa nähdä, kuinka kauan kuivuutta kestää.

Muuten on kyllä juhlapäivä: karistuneiden kilojen johdosta minulla oli ilo tänä aamuna vetää jalkaani aidot Levi's farkut vuosimallia 90-luku, jotka eivät ole mahtuneet minulle kuin hetkellisesti n. viisi vuotta sitten ja sitten edellisen kerran niihin aikoihin, kun isä lampun osti ja tapasin Aviosiipan. Näissä housuissa ei ole tippaakaan stretchiä, ne ovat ehtaa ja tiukkaa denimiä - ja ne mahtuvat jalkaani!!! *fanfaarin paikka!* Kiloja on karkotettu jo kahdeksan, ja tiukka linja jatkuu!