Salainen neuleystäväni Hepsi sai viimein pakettinsa postin säilytyksestä, joten suuri salaisuus on tullut julki. Ja viimeinkin voin näyttää myös täällä kuvaa viimeiseksi jääneestä yllätyksestä:

1092986.jpg

Neuloin Hepsille kassin Naturgarn nr1 -langasta, ja siitä tuli oikein onnistunut, vaikka itse sen sanonkin. Kassia oli mukava neuloa, polvet eivät palelleet lainkaan... =) Malli on vetäisty jälleen kerran ihan omien kulmakarvojen takaa ja muotoutui siinä neuloessa... Laukkuun ei tullut nyt mitään "hienouksia" kuten sisätaskuja, kun tuli niin kova kiire sen kanssa, mutta ehkä se palvelee Hepsiä ihan tällaisenäänkin.

1092984.jpg

Laukku on muuten sileää neuletta, mutta pohjakohtaa vahvistin neulomalla siihen nostetuista silmukoista muodostuvaa resorintapaista neulosta. Laukun kantohihna on samaa neulosta, vain sillä erotuksella, että hihnassa joka toisella rivillä nostettiin joka toinen silmukka neulomatta ja joka toinen rivi neulottiin oikeaa, pohjan neuleessa joka toisella rivillä neulottiin nurjaa. Kiinnityslärpäke on virkattu, ja napit olen kaivellut laajasta nappivarastostani - niiden valitsemiseen meni muuten melkein tunti... iski nimittäin jokin pikkuperfektionisti päälle kaiken suurpiirteisyyden jälkeen...=) Ylimmäisenä näkyvä nappi on pelkkä koriste, ja alemmilla napeilla voi sitten pelata kiinnityksen kanssa, jos laukussa sattuu vaikka olemaan enemmänkin tavaraa.

Huovutin laukun pesukoneessa, 60 astetta ja reilut kaksi tuntia yhdessä tuplapussilakanan kanssa, ja kertarykäisyllä onnistui tulemaan juuri sopiva huovutusaste. Tavoilleni uskollisena unohdin mitata laukun ennen huovutusta, mutta huovutuksen jälkeen leveys oli leveimmästä kohdasta n. 36 cm, korkeus lienee n. 27-30 cm. Sisään mahtui kuvausta varten vallan mainiosti kymmenkunta aikakauslehteä, joten tässä voi kanniskella varmaankin myös esim. kuorokansiota... =)

Unohdin myös autuaasti kuvata lähettämäni paketit, mutta kerronpa niistä nyt sitten ainakin sanallisesti:

Elokuussa lähetin Hepsille bambu-addit, suklaata sekä 12 pussia Kool-Aidia, sillä olin hänen blogistaan juuri lukenut, että nikkeliallergia vaivasi, ja langan värjäyskin kiinnostaisi...

Syyskuussa Hepsillä oli syntymäpäivä, josta tosin en tiennyt etukäteen ollenkaan, mutta kuinkas sattuikaan kuukauden paketti lähtemään niin hyvissä ajoin, että ehti Hepsille vain päivän myöhässä syntymäpäivästä... =) Pakettiin laitoin varta vasten tilatun Voguen sukkakirjan, neljä kerää Tallinnasta tuotua Fortissima-sukkalankaa, suklaata sekä jälleen yhdet addin bambupyöröt, nekin Tallinnan tuliaisia.

Lokakuussa Hepsille lähti syksyn sävyinen paketti, jossa oli Ikeasta hankittuja tuoksuvia koristeita ja Taalainhevosen muotoisia suklaita, Kitten Mohairia kaksi kerää, Tallinnasta tuotu pellavakukkanen, yhdet bambuaddit lisää sekä Vaaka ry:n toimintaa tukeva neulojan kortti...

Ja marraskuun paketissa oli tuolla ylempänä oleva kassi, Vaaka ry:n myynnistä hankittu neulahuovutettu pieni punainen sydänkoru, kaksi kerää vanha roosan väristä puuvilla-viskoosisekoitelankaa ja pussillinen namia, marmeladikuulia ja Suomen 90-vuotissuklaata.

Hepsi on kerännyt kuvat saamistaan paketeista tänne.

Joten nyt se on tämäkin ropina pietty, kuten anoppi tapaa sanoa. Ensi vuotta ja seuraavaa SNY-tempausta odotellessa täytynee tyytyä toteuttamaan joululahjoja... =)