Ensimmäistä lankahamsterivuorokautta on eletty tietokoneen kellon mukaan jo 38 minuuttia, enkä vieläkään ole ostanut yhtään uutta lankaa... itse asiassa viimeisestä lankaostosta ennen totaalista lakkoa on jo kolme vuorokautta. Kädet tärisevät tuskin havaittavasti eikä sydämen lyöntitiheydessäkään ole mitään erikoista. Ehkä tästä vielä selvitään...

Nyt voisi jo oikeastaan aloittaa ensimmäisen hamsterityön, mutta joku järki sentään, tänään on työpäivä ja itse asiassa työpaikalla on oltava jo kahdeksan tunnin päästä - mites olis pienet kauneusunet ennen sitä?

Itse asiassa kärsin tänä iltana enemmän käsityövieroitusoireista kuin lankaostovieroituksesta. Sain eilen illalla valmiiksi pipon ja kämmekkäät, enkä tänään halunnut aloittaa mitään uutta, jotta voin aloitta hamsteritouhun puhtaalta pöydältä... mutta voi hyvä tavatonm ettei sitä voisi katsoa televisiota tekemättä käsillään jotain... joten purin hermostuneisuuteni neulomalla mallitilkkuja ja purkamalla niitä. Tulipahan testattua muutama neulemalli vastaisuuden varalle Barbara Walkerin kirjoista.

Huomisiltana sitten ensimmäisen hamsterityön kimppuun - neuloisinko laukun vai esikoiselle pipon ja kaulurin? Vai pienemmällä silmukkamäärällä toisen Cousteau-pipon? Vai haukkaisinko heti oikein ison palan ja ryhtyisin neulomaan itselleni puseroa? Tai esikoiselle sitä puseroa... Ah ja voi tätä valinnan vaikeutta - niin vähän aikaa, niin paljon ideoita, niiiiiiiiiiin paljon lankaa...!