Huh, kiitos kaikille osallistuneille monipuolisesta nimivalikoimasta! Loppuviimeiseksi päätin antaa ystävälleni nimeksi Pääkkönen - Jannu-Justiina Pääkkönen.  Karoliinan ehdotus Pääkkönen oli ensimmäisten ehdottajien joukossa, ja tuo sukunimi herätti heti mielikuvan nuoruudestani ja Suomen ainakin melkein ensimmäisestä räppiyhtyeestä Pääkköset...  Pekka Puupää toki oli ystävästäni tullut jo mieleeni, mutta kun Raijis ehdotti Justiinaa nimeksi, ajattelin, että siinähän se! Kuinka en ollut edes tullut ajatelleeksi sitä? Olin siis jo melkein valmis julistamaan tuloksen, kun sitten Anu ehdotti Jannua. No, meidän perheessä on jo traditio siitä, että ystäviä ristitään molempien sukupuolien nimillä (kuopuksen taistelukala sai nimekseen PasiAnna), joten tuota perinnettä kunnioittaen puupäinen ystäväni on siis jatkossa Jannu-Justiina (JJ) Pääkkönen.

Jokaiselle nimiä ehdottaneelle oikein iso käsi ja suuri kiitos - arvostan osallistumistanne! Ja nimikummeille vähintäänkin yhtä suuri kiitos - Karoliina, Raijis ja Anu, laittakaahan toiveita tai ehdotuksia tai ainakin lempiväriä kommentteihin, otan yhteyttä sähköposteihinne ja kyselen tarkempia koordinaatteja, joihin kouriintuntuvammat kiitokseni sitten laittelen.

***

Turhan kiirettä pitää, mutta yritän antaa JJ:lle mahdollisuuden mannekiinikierrokseen vielä tämän viikonlopun aikana. Piposatoa on korjattu, kuvat vain puuttuvat...