Neuleideni aiheet eivät nyt kauheasti vaihtele, sillä eilen illalla tuli valmiiksineulottua taas yksi Nups-pipo, Tychuksen mallilla, ja tämä pipo oli "tilaustyö" omalle pojalle. Lapsilleni olen tehnyt ensimmäiset Tychukset jo pari vuotta sitten, ja molemmat ovat omistaan tykänneet, joten oli kai odotettavissa, että fanipipoihinkin tuo malli löysi tiensä. Ja hyvä mallihan se onkin, minua vain välillä naurattaa ja ihmetyttää se, että omat Tychukseni ovat aina sellaisia teräväkärkisiä hiippapipoja ja esim. Hepsin Tychukset ihan toisenlaisia, kuten tämäkin.

Mutta asiaan. Kevät tuo aina mieleen kaikki vaihdot, ja minäkin olen tänä keväänä mukana parissa vaihdossa. Ravelryn kautta osallistun ensimmäiseen suomalaiseen Ravelryvaihtoon, ja lisäksi päätin osallistua Kipakan vaihdoissa kesähuivivaihtoon. Sinne mahtuu vielä mukaan, ja ilmoittautumisaikaa on vielä koko maaliskuu, joten hopihopi, osallistumaan!

Ei minulla sitten muuta asiaa ollutkaan, kun ei tuota viimeisintä pipoa tullut suunnitelmista huolimatta kuvattua, ennen kuin se häipyi Esikoisen kutreja komistaen koulutielle... Jalka suussa

Hyvää päivänjatkoa!