Vätystää ihan kauhiasti näin viikonlopun alla, haukotuttaa ja venytyttää ja vaikka mitä... Siippa lähti eilen kertausharjoituksiin jonnekin Oulun korkeudelle, lähtiäisiksi toivotin, ettei vain sekaantuisi piuhoihinsa (on viestimiehiä) ja heti tänä aamuna huushollin toinen wc lakkasi toimimasta. Mr. Murphy siis hiipi petikaveriksi heti, kun oma aviomies lähti muualle!!! Kätevänä naisena Keskiäkäinen soitti sinne Oulun korkeudelle ja tiukkasi toimintaohjeita. Lopputulemana pesuhuoneen wc-pyttyä koristaa tiukkasanainen ohjeistus: älä käytä! Oi, mutta kuinka onnekasta, että meillähän on talon päädyssä ulkohuussi... hymhymhym... jos en tuntisi miestäni paremmin, saattaisin jopa epäillä hänen sormeilleen tuota vessaa ennen lähtöään, että minäkin joutuisin (huomaamattani) opettelemaan ekologisemman mutta äh, niin epämukavan käymäläkulttuurin tavoille. Onnekasta on kuitenkin se, ettei huushollin asukasvahvuus ole tulevan viikon aikana kertaakaan täysilukuinen. Ettei tarvitse vessasta tapella.

***

Vähemmän haisevista asioista kertoakseni voin todeta, että musta neulehuivi valmistui neuleosuuden puolesta eilen illalla. Monenlaista säätöä löytyy, joten tuo jäänee omaan käyttööni (itsas olinkin mustaa villahuivia vailla...), mutta epäilenpä, että kastelu ja pingotus taas muokkaavat kompelöstä murrosikäisestä huikaisevan teinikaunottaren... Silmänisku

Mihinköhän huushollissamme mahtuisi kaksi huivia pingotukseen yhtä aikaa?

Matkakäsityöt ovat kiivaan mietinnän alla. Hyviä neuvoja tuli, kiitos vain, varusteistokin alkaa pikkuhiljaa muotoutua. Huivilinjalla taidetaan mennä.

***

Kuopus lähti tänään isovanhempien kanssa kohti kalakukkokaupunkia ja karjalaisia kesäjuhlia. Minä aion huomenna KIPpailla Helsingissä, Ruttopuistossa, jossa toivottavasti törmään ainakin Maartsiin, ja mielelläni moneen muuhunkin tuttuun... *vinkvink* Ja sunnuntaiaamuna ennen ylösnousua on herra Esikoisen aika karistaa kodin pölyt jaloistaan ja suunnata aurajoen rantamaisemiin lätkäleirille. Huh! Jokaisen joutohetkeni mielikuvaa koristaa pyykkikone ja/tai matkalaukku. Tai silityslauta.

Mutta hyvää viikonloppua jokaiselle, kuka kenenkin ja minkäkin harrastuksen parissa sitä viettää. Jos vain saan huivit pakkaamisen ja pyykkäämisen lomassa pingoteltua, kuviakin lupaan - joskus. Nauru