sanottavaa tänään. Jos sitten lyhyesti:

Esikoisella oli eilen viimeinen sarjamatsi ja nyt sitten siirrytään harjoittelemaan tasojoukkueilla pelaamista. Ensimmäisenä tulee vastaan kovan luokan joukkue heti ensi maanantaina. Esikoisen eilisen pelin takia käsityöt eivät sanottavasti edistyneet, joskin kun lopulta oli kaikki jälkikasvu saatu kotiin, ruokittua ja petiin peiteltyä kera hyvänyänlukemisten, istahdin sohvaan ja neuloin pari tilkkua lisää Ixun lohtupeittoon. Nyt otin suosiolla sitten 3,5 mm:n puikot, ja ensimmäinen tilkku menikin nätisti sopivaan kokoluokkaan, mutta seuraava oli taas himpun verran suurempi. Nyt en enää tiedä, onko vika neulojassa vai langassa, tuohon jälkimmäiseen käytin jotain selkeästi iäkkäämpää seiskaveikkaa, ja sen tuntui sormissa heti jotenkin "täyteläisemmältä", etenkin kun raidoitin sitä uudemmalla seiskaveikalla, joka oli oudon ohutta... Näinpä. Uutta tilkkua varten loin vielä yöllä silmukat ja neuloin pari riviä, nyt käytössä on sitten 3 mm:n puikot, saapi nähdä millaista jälkeä sitten niillä syntyy. Saapi Ixu kyllä pingotella noita meikäläisen tilkkuja, ovat mokomat kohta kaikki eri kokoisia. =(

Valmiiksi tuli myös eläköityvän työkaverin läksiäislahja eli golfmailan suojus. Kuvasinkin sen pikapikaa tänä aamuna ja tempaisin mukaani töihin, sillä en ole satavarma milloin kaverilla on viimeinen työpäivä - tällä viikolla joka tapauksessa. Suojukseen meni tupsuineen 48 g seiskaveikan punasävyistä neliraitaa.

Lankahamstereihin ei ilmeisesti ole luvassa pudotuspeliä, ja vaikka olisikin, en minä olisi mukana. Eilen illalla Lilyn langat rantautuivat Secret Wooliin, ja heti lähti tilausta Keski-Suomen suuntaan. Ihan noin alkajaisiksi tilasin kymmenen kerää, kaikki eri värejä, ja samalla tilaukseen tuli mukaan kaksi Brittanyn virkkuukoukkua - pitäähän noitakin ameriikan ihmeitä päästä kokeilemaan... =)

Töihintulo oli tänä aamuna taas herkkua... Puoli seitsemältä auennut kelloradio kertoi useista onnettomuuksista Turunväylällä ja omilla kulmilla, ja liikkuva tiepalveluni (siis aviosiippa) tiedotteli omalta osaltaan liikenteen sujumattomuudesta työmatkallaan. Lykkäsin siis töihin lähtöä parikymmentä minuuttia, mutta siitä huolimatta matkaan meni reilut kolme varttia. Ulkona pyryttää kovasti, joten iltasella töistä lähtö saattaa olla vielä juhlallisempaa *ärh*.