olen viettänyt jälleen pari päivää sairiksella, kun taisin saada lapsilta vatsatautipöpön. Kaksi päivää on kulunut kotosalla tehden tuttavuutta kahden wc:mme erilaisten kalusteiden kanssa ihan intiimissä läheisyydessä... =) Mutta ei siitä asiasta sen enempää, ei ole erityisen viehättävä puheenaihe.

Sen verran paha oli tauti, etten ole jaksanut juuri muuta kuin saada lapset koulutielle ja heille vähän ruoanpuolta nenän eteen, muun ajan olen viettänyt jokseenkin vatupassissa nukkuen tai lukien. Mieskin kun sattui tällä kertaa olemaan työmatkalla tuolla pohjoisemmassa Suomessa.

Eilen illalla piti kuitenkin vääntäytyä kampaajalle, se kun on tapani mukaan varattu jo edellisellä käynnillä, ja onneksi kunto kesti istumisen tuolissa, sillä nyt on taas mukavanraisut uudet hiukset. Kampaajakäynnistä virkistyneenä jaksoin jopa virkata loppuun pari päivää sitten aloitetun pyyheliinapidikkeen ja jatkaa viimeinkin kummitytölle tulevaa valkoista kaulaliinaa, joka jäi joskus loka-marraskuun vaihteessa markkinahommien jalkoihin.

Tänään sain itseni töihinkin, vaikka olo ei ole kaksinen. Aionkin tehdä lyhyen päivän ja lähteä heti liukuman niin salliessa kotiin päin, tosin taidan tehdä pikku pysähdyksen tuossa kotimatkalla, Ikeassa... Niin, ja jos et vielä ole käynyt edelliseen postaukseeni kommentoimassa, tee se nyt! Kommentoimalla annat pienen lahjan jollekulle tarvitsevalle!