Nurjat silmukat ovat taas vaihtuneet ihan ainaoikeiksi, elleivät nyt sitten peräti helmineuleeksi, niin paljon pientä mukavaa on tässä ollut... Mistähän päästä aloittaisi?

Ravelryvaihdon kaverini oli laittanut jo viime viikolla minulle kortin - pitäähän nyt hullua jännityksessä pitää -, jossa hän kertoi kenties postittavansa pakettini maanantaina... Reissuhuivejakin pitäisi kohta rantautua oikein urakalla, joten postipojalla riittää töitä. Tämän päivän postin mukana tuli kuitenkin kaksi Book Depositaryn kuorta. Niitä tuli jo eilen ja viime viikollakin, ja tässä näette, mitä niistä kaikista paljastui:

Tuli käsityökirjoja! Tuota etualan Boutique Knitsiä olen pohdiskellut jo jonkin ajan, ja lopulta päätin sen hankkia, kun maaliskuun liksassa tuli lomarahoja... Nauru Siihen samaan konkurssiin sitten päädyin tilaamaan myös tuon Compendium of Knitting Techniquesin, jossa on monenmoista ohjeistusta ja vinkkiä neulomiseen sekä Traditional Scandinavian Knittingin, joka vei minut hetkessä kirjoneuletaivaaseen... Viaton

Tuli sieltä muutakin kuin käsityökirjoja:

Näistä äänikirjoista riittänee työmatkaviihdykettä joksikin aikaa... Olen onnistunut kuuntelemaan kaikki omat äänikirjani sekä veljeltäni lainassa olevat, enkä ole aikoihin ehtinyt kirjastoon uusia hakemaan, joten päätin vilkaista Book Depositaryn valikoimaa, joka on lievästi sanottuna LAAJA. Nuo BBC Radio Collectionit taitavat olla ihan radiokuunnelmia, mutta sitä parempi. Ne ovat hinnaltaan edullisia (6-8 euroa levy) ja näyttelijöissä on hyvinkin nimekästä porukkaa. Minette Walters puolestaan on ihan "tavanomainen" äänikirja, eikä tätäkään ollut hinnalla pilattu, oli muistaakseni 13 euron hintainen - suomalaisiin verrattuna siis lähes ilmainen - mutta ovathan markkinatkin ihan toista luokkaa. Näiden ostamista voi viihdykkeen lisäksi perustella myös kuullun ymmärtämisen harjoituksilla... Silmänisku

***

Sitten palaan vielä hetkeksi Turku-turnaukseen, tai oikeastaan Kaarinaan:

Tämä ihan oikeastikin iloinen sakki on kuvattu Kaarinan jäähallin kupeessa. Yksi urhea isäkin uskaltautui kuvaan kanssamme. Tässä on kolme siskoa, yksi isä ja loput äitejä - saatte vapaasti arvailla missä siskot luuraavat... Noin komean banderollin teki ystävättäreni meille.

Olen tänään ollut kotosalla Kuopuksen kanssa, sillä hän on hienoisessa kevätflunssassa, ja kotonaolo tarkoittaa tietysti myös ylimääräistä aikaa, jota olen käyttänyt käsitöihin. Sain nimittäin sitten viimeisteltyä yhdelle pelaajapojalle tarkoitetun lippapipon, joka on fanipipo nro 31:

Lankoina seiskaveikkaa ja Silja sukkalankaa, 56 g, ja malli ihan omasta päästä. Lippaa varten tuhosin yhden vanhan lippiksen, jonka lipasta riitti kahteen pipoon tällaiset lyhyemmät versiot. Tähän pääkappaleeseen olin nyt jo itsekin ihan tyytyväinen, toivottavasti myös saaja on.

Ja tällaiselta näyttää oma fanihuivini:

Tähän upposi melkein kaikki loput Katia Merinot ja lisäksi uusitusta pipostani purettua Floricaa sekä yhden Janne-kerän loppu, yhteensä 86 g. Päät ovat siis aivan tarkoituksellisesti eri keltaista, sillä molemmissa omissa pipoissani on tuota Katia Merinoa, mutta kummassakin on eri keltaista - näitä kuvassa näkyviä.

Lisäksi olen neulonut pieniä mukavia juttuja arpajaisvoitoiksi, mutta niistä enemmän joskus myöhemmin.

Tällaista siis tänään. Hyvä postipäivä - parempi mieli!