"Lankahamsterikilpailijat järjestäytyvät lähtöviivalle... Jokaisella on kainalossaan lankakerä, joillakin jopa useampia - varokaahan siellä niiden puikkojen kanssa, ei kannata sohia niillä liian innoissaan, sillä lähtöviivalla on tungosta. Nyt lähettäjän ase kohoaa, yleisö hiljenee kuin virkkuukoukun kopsautuksesta ja nyt! Laukaus kajahtaa ja kisa on alkanut! Nopeimmat kilpailijat ovat jo ehtineet luoda muutaman silmukan, kun hitaimmat vielä laskevat lankojaan... Täällä selostamossa hermopaine kohoaa kattoon ja suoraan sen läpi, sillä ilmassa on todella suuren urheilujuhlan tuntua..."

No niin. Ei minusta saa kilpailijaa legendaarisille Immolle ja Lylylle, noille sankarillisen Elmon urotekojen selostajille. Mutta lankahamsterit siis tosiaankin potkaistiin käyntiin, ja lähes kaikissa alablogeissakin on jo ilmoiteltu ensimmäisten töiden valmistumisesta.

Itse aloitin pienillä töillä: eilen illalla valmistui hetken päähänpistosta toteutukseen päätynyt pehmoinen ja paksu kotelo lasten nintendolle, ja tänä iltana se sai seuraa Esikoiselle neulotusta NuPS-piposta. Yhteensä näihin kahteen työhön sain kulumaan 75 g lankaa. Tällä vauhdilla uusi jääkausi ehtii tulla ennen kuin saan nuo lankakiloni kulutettua...

Kuvia en jaksa nyt postailla, työviikko ja tämänpäiväinen koulurupeama ovat vieneet minusta mehut. Jaksan korkeintaan raahautua takaisin sohvalle ja aloittaa seuraavan neuleen, joka on ?????