Tänne vaan kaikki otsikkoa vailla olevat... kyllä täällä keksitään!!!

Viikon Plääh: Kuopuksella on nyt vuorostaan sylkirauhastulehdus, ja selvästi pahempi kuin minulla. Antibioottikuuri on päällä, ja tänä aamuna siippa vei tytön eilen neitiä tutkineen lääkärin suosituksesta Meilahteen korvaklinikan päivystykseen, jossa diagnoosi vahvistettiin ja annettiin vielä lisälääkitystä särkyyn, neiti kun ei saa juuri syötyäkään säryn vuoksi. Joten ei sitten lähdetä mökille, kun lomani ylihuomenna taas alkaa. Esikoinen riemuitsi, sillä nyt hän pääsee kohtalaisen varmasti Saloon ensi viikolla - pelaamaan lätkää. Juu, kaikki muut lätkänpelaajat lomailevat, mutta nämä meidän 97-junnut vaan pelaavat... Paitsi jos esikoinenkin saa tuon tulehduksen.

Viikon Heh: ihan vahingossa satuin löytämään tällaisen sivun:

http://www.kotiliesi.fi/arki/arkisto/2008/7/1/ekokassikilpailun-voittajat.aspx

Tosi hauskoja ja toteuttamiskelpoisia kassi-ideoita! Erityisesti tykästyin tuohon miehen paidasta tehtyyn ostoskassiin - ja ei kun kierrätyssäkkejä kaivamaan!

Ja muuta asiaa minulla ei tällä kertaa sitten ollutkaan. Paitsi että eilen illalla sain virkattua tuon isoveljeni paremman puoliskon hatuntapaisen loppuun, hieman Novitan ohjetta mukaillen. En tykkää. Ei sovi minulle, tuo ohjeiden noudattaminen selvästikään. Aina tulee liian isoa tai liian pientä tai muuten vain outoa... =( Että siinä sitten viikon toinen Plääh.