Tämä taitaa nyt sitten olla ihka ensimmäinen meemini tai mitä ne nyt sitten ovatkaan... joka tapauksessa Eikkali minut haastoi etsimään kolme lausetta seuraamistani blogeista ja sorvaamaan niistä pienen tarinan, ja tässä se nyt sitten on:

Vaivaa taikina hyvin ja muotoile siitä 12 sämpylää. Mutta huomatkaa minun pupuni timmi vatsa; se harrastaa selvästikin bodausta! Tässä meidän kaksi aurinkoa junassa.

Itse en osaa ketään mukaan haastaa, mutta laitan tuon tarinan tiedoksi niihin blogeihin, joista jotakin mukaani nappasin...

Edellisen kuvapostaukseni jälkeen on kuvauslaiskuus vaivannut - olen keskittynyt tekemään joululahjoja ja siinä sitä puuhaa nyt riittääkin... eilen tosin eksyin pitkästä aikaa Tapiolaan lankakauppaan, ja siellähän oli alennushyllyä täytetty juuri sopivasti, joten mukaani lähti taas kerran kassillinen lankoja. Lisäksi ostin parin bambupuikkoja, kokoa, jota minulla ei ole ja jota olen viime aikoina kovasti kaivannut. On minulla toki metalliset puikot sitä kokoa, mutta puuvillalangan neulominen metallipuikoilla on a) inhottavaa ja b) liukasta... nimim. erinäisiä kertoja poiminut pudonneita silmukoita. Suurin yllätys noin niinkuin rahallisesti oli minulle yksi kerä silkkisekoitteista sukkalankaa... 9 euroa 50 g kerä... siis markka-aikana se olisi yli 50 mk! Yksi kerä! Nappasin kerän siksi, että siinä oli sopivat värit isoveljeni neulesolmiota ajatellen, mutta ehkä edullisempikin sukkalanka olisi asian ajanut... no, tuleepahan ainakin arvokkaan näköinen solmio. Toivottavasti tuosta yhdestä kerästä riittää edes kahteen solmioon. Mahtaakohan yhteen sukkapariin tarvita kaksi kerää? Tulee tosi hinnakkaat sukat tuolla menolla... Täytyy napata tänä iltana muistaessani kerästä pätkä lankaa värimalliksi, sillä ajattelin täydentää paketin ostamalla tulevaan solmioon sopivan paidan lahjapakettiin mukaan.

Anopin ja äidin lahjojen itse tehtävät osat alkavat olla valmiina, samoin lasteni nuorimman serkun lahja edistyy hyvää vauhtia ja taidan saada sen valmiiksi jo tänään. Seuraavaksi täytyykin varmaan käydä käsiksi tuohon isoveljen solmioon, hänen naisystävänsä lahjaan sekä oman isäni ja appiukon lahjoihin. Jossain välissä olisi myös neulottava se viinipullopussi aviosiipan isoveljelle ja hänen avokilleen.

Tänä iltana livahdan taas töistä hieman aikaisemmin ja painun jouluostoksille, näin ne hoituvat tässä pikkuhiljaa. Onneksi ei tänä vuonna ole aikomustakaan lähetellä postitse mitään suurempaa, joten siinä mielessä kiirettä ei ole. Kaiken täytyy olla valmiina vasta jouluaattona.