Hellurei ja hellät tunteet. Olin niin käsityötohkeissani tuossa aamun ensimmäisessä postauksessani, että kaikki muut tärkeät asiat jäivät kertomatta. Siis ne tavallisen elämän jutut.

Perheen miehet siis lähtivät Ylöjärvelle lauantaina heti aamusta. Esikoinen oli ehkä ihanvähän loukkaantunut, kun minä en lähtenyt mukaan katsomaan pelejä, mutta olen jokaisessa turnauksessa ja vähän ylimääräisissäkin juossut tänä syksynä, ja kohtuuden nimissä on todettava, että VAIKKA kuopuksella ei tuollaisia harrasteita olekaan, kuuluu hänellekin laatuaikaa äidin kanssa, eikös vaan. Tähän vetosin myös esikoiselle puhuessani, jaeihän siitä sitten suurta murhetta syntynytkään. Soittelin toki siipalle parin tunnin välein kysyäkseni aina viimeisimmät kuulumiset... =) Pojilla meni hyvin. Periaatteessa NuPSissa on 97-ikäluokassa kaksi joukkuetta, Devils ja Sharks, ja oma esikoiseni pelaa Devilseissä. Ylöjärven turnaus oli Sharksien keikka, Devils pelasi jo yhden vierasturnauksen Keravalla, mutta ainakin viisi Devilsiä siellä oli mukana joukkuetta täydentämässä, esikoiseni muiden mukana.

Ensimmäisessä pelissä joukkue pelasi tasan, ja esikoinen teki tuon viimeisen, tasoittavan maalin. Toisen pelin pojat hävisivät yhdellä maalilla, ja tuossa pelissä esikoinen ei tainnut maaleja tehdä - liekö pelannut pakkipaikkaa? Kolmannessa pelissä pojat voittivat 3-0, esikoinen teki yhden maalin, ja viimeisessä pelissä (sijoituksesta) pojat voittivat 6-0 ja esikoinen teki yhden maalin. Maalisaldo oli siis kolme, syöttöpisteitä en jaksanut kysellä, ja yhden tsempparilippiksen poika myös toi mukanaan kotiin. Joten kaksi tyytyväistä miestä kotiutui lauantaina iltasella ruokaa kyselemään...

Minä puolestani lähdin kuopusta vanhemmiltani hakemaan uimapuku ja pyyhe kainalossa. Vanhempieni kanssa nimittäin sovittiin, että lähdetään kaikki yhdessä uimaan Neidonkeitaalle, Lohjan virkistysuimalaan. En ole kovin innokas uimari, joten vähän itsekseni siinä matkalla ärrinmurrittelin, mutta loppujen lopuksi oli tosi kivaa. Katselin ihmeissäni, kun kuopus hyppi jalat edellä metrin ponnahdusaltaalta (eikä pelota yhtään!), kokeilin itse vesijuoksua ensimmäisen kerran elämässäni (kivaa oli, ei jää viimeiseksi kerraksi!), laskin kuopuksen kanssa ainakin viisi kertaa isosta vesiliukumäestä (hirvitti!), nautin terapia-altaan hierovista suihkuista ja sitten uimme vielä kuopuksen kanssa neljä kertaa ison altaan päästä päähän... Kuopus jaksoi nauraa, kun valitin liukumäessä takapuoleni palavan (hmmm, kitkaa kyllä oli riittävästi vedestä huolimatta...) ja kuten perinteisiin kuuluu, lopuksi joimme kahvia, teetä ja limsaa (kukin makunsa mukaan) ja söimme munkkia ja voileipää uimahallin kahviossa. Joten kiva oli päivä ja laatuaika meillä tytöilläkin. Kävimme vielä vähän kaupoissa Lohjalla ja suuntasimme sitten kotiin, jossa istuimme kylki kyljessä sohvalla katsomassa kuopuksen suosikkileffaa Atlantista dvd:ltä.

Itse asiassa tuo uimareissu oli palkinto kuopukselle siitä, että hän oli viikon aikana saanut koulusta riittävän määrän leimoja reippaasta tehtävien tekemisen aloituksesta - meillä on siis yhteistyössä koulun kanssa menossa tehomotivointi kuopuksen kanssa... Tänä aamuna vielä muistin muistutella neitiä siitä, että kannattaa ahkeroida viikon mittaan, sillä jos leimoja on perjantaina taas riittävästi, on viikonloppuna taas luvassa jotain yhteistä kivaa...

Eilinen sunnuntai menikin sitten mukavaa lauantaita muistellessa, pojat kävivät jäähallilla harjoituksissa ja joukkueen yhteiskuvauksissa, ja me tytöt teimme yhdessä lettutaikinaa ja katsoimme Tarzania dvd:ltä - vaihteeksi. Siippa sitten taas lähti matkalle, kotiutunee keskiviikkona, ja jospa sitten olisi tämän syksyn työmatkat jo pulkassa... ??? Minä tässä itsekseni suunnittelen, että tiistaina voisi vaikka raahata koko pesueen Neidonkeitaalle... olisikohan siinä ajatusta?