Nyt on kyllä vaikeata pysyä positiivisena, kun sain hienon postauksen kirjoitettua ja sitten tuli verkkovirhe ja kaikki hävisi bittitaivaan tuuliin... Ei kun uutta putkeen sitten vain... *kiristelee vain hienoisesti hampaitaan*

Postipoika oli taas polkenut ja toi meille tuolta läntiseltä rannikolta valkoisen kirjekuoren, jonka sisältä löytyi tämä:

628413.jpg

Epäilenpä, että asialla oli IhanaSonja, jolta tuli minulle tällainen hassunhauska pupunen maskottivaihdon maskottina. Jostakin syystä ristin pupusen välittömästi Pinkyksi... Pinky ei ole vielä oikein rohjennut tehdä kunnolla tuttavuutta Vihreen Hirmun, Lionelin tai Neulapäänkään kanssa, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa... =) Kiitos kovasti Sonjalle!

Pinkyn lisäksi kotonamme on pikavierailulla koiraherra Benjamin Beagle III. Benjamin eli kavereiden kesken vain Ben tai Benjy on vanhaa ja arvokasta koirasukua suoraan Englannista. Nimikin jo kertoo, että Benjy on kolmas tämän etunimen kantaja omassa suvussaan. Benjy on Oxfordin opintojensa jälkeen matkustellut jonkin verran, ja Suomeen hän tuli muuttaakseen Esikoisen opettajan luo.

628405.jpg

Jo ennen Benjyn saapumista meille pyrähti myös herttainen ja nauravainen siskospari, Elma ja Alma Öttiäinen:

628409.jpg

Elma (vasemmalla) ja Alma ovat kevätpörriäisiä, ja lupsakkaa Öttiäisten sukua sydän-Savosta. Hekin viivähtävät meillä vain hetken, ja huomenna Elma muuttaa Kuopuksen kouluavustajan luo ja Alma puolestaan Kuopuksen opettajan luokse.

Että näin meillä: maskotteja tulee meille ovista, ikkunoista ja postiluukustakin... =)