...pääsis myös postauksen alkuun. Ajattelin käydä kääntymässä täälläkin, välillä. Mestaruusjuhlat on huushollissa juhlittu, joskin isäntä näkyy edelleen kulkevan pojalta (!) lainattu, minun neulomani susiruma JYP-pipo päässään... Esikoinen onnistui eilen venäyttämään nilkkansa koulussa, joten juhliminen on saattanut jäädä vähiin.

Jaa, mitäkö muuta meille kuuluu? No, eipä ihmeempiä, kiitos kysymästä. Eilen harrastin ruumiinkuntoa tekemällä Kuopuksen kanssa kävelylenkin valtatielle ja takaisin, neiti pyöräili uusi kypärä päässään ja minä siis kävelin. Loppuilta sujuikin sitten hyvällä omatunnolla sohvaperunana.

Pääsiäisenä aloitetuista pipoista ensimmäinen on jo valmiina, joskin päättelemättä, ja toinenkin jo paria kerrosta vaille päälakikavennuksia. Yllättävän sutjakkaa on neuloa 3 mm:n puikoilla Regian silkkisukkalankaa... muutenkin olen jostain syystä nyt tykästynyt ohuiden neulomiseen.

Lauantaina olen menossa Oulunkylään, ja epäilenpä, että sieltä saattaa kotiutua fanipipolankojen lisäksi vähän ohuempiakin sukkalankoja, joista on mukava sitten neuloskella... jotakin, joskus.

Etiopiaan lähdössä olevista nutuista se kolmas on valmis mutta vielä päättelemättä ja kaikki kuvaamatta... Muutkin kuvat vain odottelevat vuoroaan kamerassa, ei ole juurikaan huvittanut kotoa istuskella koneen ääressä. Kesähuivivaihdon huivimallin pohdinta soljuu selkäytimessä, eiköhän sieltä jossain vaiheessa jokin valmis ideakin pulpahda esiin... =)

***

Ulkona on tulossa upea kevätpäivä, ja hieman harmittaa istua sisällä töitä tekemässä. Muu perhe saa nauttia upeasta kevätsäästä, sillä isäntä tekee etätöitä kotona ja lapset puolestaan menevät tänään kirkkoon, koululaisjumalanpalvelukseen, joten päivä on lyhyt. Kuopus varmaankin haluaa mennä isovanhempien luo rullaluistelemaan, mutta Esikoisella ei ole siihen hommaan nyt asiaa nilkkansa kanssa...