Käsityöt tuottavat tällä hetkellä vain ongelmia eivätkä yhtään iloa. Plääh.

Ryhdyin neulomaan kummitytölleni pientä jakkua, Half-a-Cardin ohjeella. Käytössä tosin on ihan eri lanka ja puoli milliä paksummat puikot, mutta näytti tuo ohjeen kuvissa oleva cardi niin niukalta, että ajattelin tosissani saavani Samoksella ja vain hilkun paksummilla puikoilla kumitytölle sopivan jakun aikaiseksi. Totta on, ettei minulla edes ole kummitytön mittoja, mutta koska hän harrastaa voinistelua ja on äitinsä sanojen mukaan jo kasvamassa hänestä ohi, niin arvelin, että sellainen jakku, joka sopisi kuopuksellemme (joka on siis vähän pyöreämpi muodoiltaan kuin kummityttöni) olisi sopiva reilut 10 cm pidemmälle neidille. Jakku on nyt sellaisessa vaiheessa, että sitä pystyy sovittamaan, ja se on reilun kokoinen kuopuksellekin. Mitä tehdä? Minä siis kertakaikkiaan inhoan purkaa noin pitkällä olevaa työtä... Kuopuksellehan siitä tulisi oiva jakkuinen koulukäyttöön, mutta langan väri oli valittu kummitytön maun mukaiseksi. Jos väri nyt kuitenkin menettelisi kuopuksellekin, niin sitten pitäisi ostaa uudet langat kummitytön jakkuun ja aloittaa uudestaan. Tuota samanväristä Samosta ei kuitenkaan enää kaupasta löydy. Äh!

Kuopukselle piti neuloa se Sassy shrug Nina-langasta, ja se on lepäillyt nyt tuolla olympiapeiton neulomisen ajan. Joka päivä mielessä on, että pitäisi tarttua siihen ja tehdä se loppuun, mutta jokin tökkii. Ei yhtään huivta, eikä koko ajatus enää tunnu yhtään hyvältä. Taitaa olla purkaminen edessä. Äh!

Oma shruginaloitus nutrianruskeasta puuvillalangasta jämähti sekin heti alkuunsa. Sen purkaminen ei tunnu missään, olenhan ehtinyt virkata vain vajaan kerän lankaa siihen, mutta purkamisen jälkeen on taas edessä miettiminen, että mtiäs sitten? Äh!

Blogivoittajien voitot ovat aina vain vaiheessa, kuopuksen värikynäpeitto ompelematta, lankahuone siivoamatta... Äh! Ne korutaustat nyt sentään löytyivät, kun etsin rauhallisesti ja malttiani menettämättä (ainakaan pahemmin menettämättä) lankahuoneestani. Seitsemäs tutkittu laatikko tuotti tulosta... Olisikohan se niin vaikeaa kirjoittaa laatikon kylkeen, mitä siinä on??? Äh!

***
Eilen oli esikoisella oma lätkäturnaus, heidän omassa lohkossaan vastaan tuli EPS, Porin Ässät ja Järvenpään Haukat. EPS:lle ja Ässille pojat hävisivät, Haukat puolestaan voittivat tylyin luvuin 7-1. Neljän joukkueen lohkossa tulivat sitten maalierojen perusteella toisiksi EPS:n jälkeen. Koko päivä meni minulla ja isännällä hallilla, minulla toimitsijana kopissa (kirjurina ja kuuluttajana) ja isännällä huoltajana. Kuopus vietti hallilla aamupäivän ja sitten huristelin skootterilla viemään hänet vanhemmilleni. Kyllä väsytti illalla, ei jaksanut edes käsityötä tehdä paria riviä kauempaa, ja vuoteeseen kaaduin jo 22.30 tienoilla... Mukavaa kyllä oli, arpajaisissakin kävi tuuri ja voitin hierontalahjakortin ja monenlaista muuta, oli tosi hienoja palkintoja saatu.