Taas on todistettu jotain: autoa ajaessa voi vallan hyvin neuloa samalla... Virkkaaminenhan tuli kokeiltua jo aiemmin, ja tänä aamuna pääsin testaamaan neulomistakin, kun jostain hämärän peittoon jääneestä syystä Kilon risteyksen kohdalta siirtyminen Kehä ykkösen liittymään kesti 20 minuuttia ja rapiat päälle. Noin kolme kilometrin tuntivauhtia edetessä kaivoin neuleen esille ja tikuttelin kuopuksen peittokynään (kynäpeittoon?) taas kymmenkunta kerrosta lisää. Jos olisi ollut kaveri autossa, olisitte saaneet kuvankin nähdäksenne, mutta tuumasin itsekseni, että vaikka olenkin naisena moniajoympäristö, pitää johonkin sentään vetää raja. En oikeasti kykene säätämään digitaalikameraa itselaukaisijalle samalla kun neulon ja ajan autoa. Ihme juttu...

En tiedä aitonaisellisuudesta, mutta ainakin edessäni madelleen mustan volvon naiskuski tarkasteli itseään kiinteästi aurinkoläpän meikkipeilistä ja huiskautteli kutrejaan parempaan järjestykseen. Minä neuloin.

Mitään muuta ei juuri sitten kuulukaan. Viikonlopun kypärämyssymaratonin jälkeen on nuorimman suvun jäsenen isosiskolle tarkoitettu kypärämyssy edennyt varsin rauhallista vauhtia. Eilen illalla pääsin neulomaan päälaki/korvallisosastoa, johon laitoin hapsulangalla raitoja - näyttäisi ihan kivalta, jos ei väriyhdistelmä olisi minusta niin tajuttoman, uskomattoman, suorastaan kuvottavan söpö... mansikkajäätelövaaleanpunaista ja muutaman vuoden takaista pastellipätkärääkättyä tango fania... Söpöyskiintiöni kyllä täyttyy vähäksi aikaa, kun tuon päähineen saan käsistäni... Toivottavasti pikkuneiti on ylenpalttisen söpöyden ystävä!

Tänään siippa tulee kotiin (luojan kiitos!) ja illalla pitää viedä kuopus karjalaseuran kerhoon - menevät onkimaan Lohjanjärvelle... No, äiti pääsee siksi aikaa vähän shoppaamaan Lohjan kauppoihin... Onneksi lankakaupat ovat jo kiinni siinä vaiheessa!