Lyhyenläntä postaus tässä vain; jatkona tuon edellisen lätkäjuttuihin. Isäntä oli pelin jälkeen jutellut Jäähongan joukkueenjohtajan kanssa, ja lisää viestintää oli ollut Nupsin jojon ja vastuuvalmentajan kanssa myöhemminkin. Esikoinen sai täyden synninpäästön vastapuolelta, mitään virhettä hän ei ollut tilanteessa tehnyt, ikävä juttu vain kiekon jalkaansa saaneen kannalta. Huonosti käyttäytyneen huoltajan kanssa käydään kuulema painokasta keskustelua siitä, miten vastaavissa tilanteissa (joissa on lapsia läsnä) jatkossa käyttäydytään, vaikka kuinka kyseessä olisi oma lapsi, johon on sattunut. Minua vain edelleen hämmästyttää se, että kyseinen huoltaja keskittyi ko. tilanteessa enemmän tuomarille kiroiluun kuin omasta pojastaan huolehtimiseen. Taitaa olla prioriteetit pikkusen hukassa?

Siihen ilotulitetapaukseen on otettu kantaa sitten Nummelan päässä; tekijät saatiin heti selville ja jäähalliyhtiön edustaja on tehnyt tapauksesta rikosilmoituksen. Mukana olleet olivat (aiemmasta tiedostani poiketen) kuutos- ja seiskaluokkalaisia, motiivista ei kyllä ole mitään tietoa eikä lopputulemastakaan, mutta helpolla pojat tästä tuskin selviävät. Kaikilla kun ilmeisesti on lista aiempiakin rötöksiä ja arveluttavia tekosia tilillään. Minä en sitten tasan lakkaa ihmettelemästä, että mitä mahtaa siellä pipon alla liikkua - vai liikkuuko mitään?

Tänään pojat suuntaavat pelimatkansa Kirkkonummelle. Minä en taida päästä mukaan, sillä flunssakausi on saavuttanut minutkin - lähden kohta työterveyshuoltoon, sillä lämpö nousee ja olo on viheliäinen. Toivottavasti ei kohta ala kasvaa kippuraista saparoa peräpeiliin...