ja tarvii, tarvii... nimittäin ruskean hameen. Mielellään neulehameen. Ja hätäkös tässä olisi, jos vain voisi mennä lankakauppaan, mutta kun ei voi. Lankahamsterikuukausi nääs, ja olen jo tammikuussa vakaasti päättänyt, että tänä vuonna minä en luovuta ihan vähällä, aion sinnitellä näiden lankojeni kanssa vaikka kesäkuulle asti.

Mikä siis neuvoksi? Täytyy laittaa aivonystyrät toimimaan ja kehitellä käytettävissä olevista langoista hame. Ei tässä muukaan auta. Yksiväristä hameesta ei sitten kyllä saa, mutta väliäkös sillä. Tehdänn sitten raidallinen hame, mutta pientä suunnittelua se kyllä tulee vaatimaan. Ja saa nähdä, miten muut työt antavat myöten.

Niin miksikö pitäisi olla ruskea hame. No, ostin eilen uudet saappaat, ruskeat, ja niiden kaveriksi tietysti pitäisi se hame saada. On minulla oikeasti yksi ruskea hame, mutta se on nyt liian iso. Auttamatta. Ja kaiken lisäksi aivan väärän pituinen, siis liian pitkä. Joten uusi tarvitaan heti, mieluiten jo eilen. kylläpä teenkin elämän helpoksi itselleni! =)